Juniorikatsaus

Lahtelaisnuoret olivat jälleen vauhdissa viikonloppuna viheriöillä eri puolilla Suomea. Sekä FC Lahti A että FC Lahti B pelasivat molemmat vierasottelunsa Kuopiossa. Lahden Reipas puolestaan pelasi Kisapuistossa. FC Lahden edustuksen pelaajista kentillä nähtiin viikonlopun aikana Anton Munukka, Daniel Koskipalo ja Asaad Babiker.

Kautensa voitolla avannut FC Lahti A kohtasi toisella kierroksella Kuopion Palloseuran vieraskentällä. Lahti joutui tappiolle ja pyrki tasoittamaan ottelun. Lopulta lisäajalla KuPS sai toisen maalin ja voitti ottelun lukemin 2-0. Edustusmiehistön Anton Munukka torjui FC Lahti A:n maalilla täydet 90 minuuttia.

FC Lahti B haki kauden avausvoittonsa Kuopion Palloseurasta. Lahtelaiset olivat etenkin ensimmäisellä jaksolla teräviä. Tasaisen ottelun loppulukemiksi kirjattiin FC Lahden 4-3-voitto. Topias Helle iski kaksi osumaa. Onni Hänninen ja Lauri Ala-Kauhaluoma osuivat kertaalleen.

FC Lahti C15 jatkoi hyviä otteitaan ja tasasi pisteet kivikovaa Honkaa vastaan lukemin 1-1. Lahden Jospin Zitunga Ndabawedje vei lahtelaiset johtoon ja Lahti hallitsi pelitapahtumia. Honka kuitenkin iski vastaiskulla tasoitusosuman ja pisteet tasattiin.

Yhteistyöseura Lahden Reipas puolestaan kärsi kotitappion Kisapuistossa Käpylän Pallolle. KäPa iski ottelun ainokaisen reilu viisi minuuttia ennen ottelun loppua. Daniel Koskipalo oli Reippaan avauksessa ja pelasi 70 minuuttia. Asaad Babiker tuli vaihdosta kentälle pelaten 20 minuuttia.

Lue Lahden Reippaan otteluraportti tästä.

Kuva: Aleksi Tikkala