Jukka Ruoho on FC Lahden uusi kaupallinen johtaja

FC Lahti on palkannut kokeneen liike-elämän ammattilaisen Jukka Ruohon uudeksi kaupalliseksi johtajakseen. Uudessa roolissa kaupallinen johtaja vastaa juuri toimintansa aloittaneen FC Lahden tytäryhtiön Your Local Partner Oy:n kannattavasta kasvattamisesta, sekä koko yhtiön kaupallisten toimintojen kehittämisestä.

FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari on tyytyväinen uuteen rekrytointiin: ”Haluamme strategiamme mukaisesti kasvaa ja se vaatii panostuksia niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Käynnistimme kaupallisen johtajan rekrytoinnin alkukesästä ja kyseinen positio herätti laajaa kiinnostusta. Saimme yllättävänkin paljon hakemuksia kovan profiilin osaajilta. Jukan kokemus liike-elämästä ja tuloksekkaasta työstä monella eri toimialalla, sekä mittavat verkostot vakuuttivat meidät siitä, että hän on oikea henkilö kehittämään toimintaa seuraavaan vaiheeseen.”

Tuore kaupallinen johtaja Jukka Ruoho on innoissaan uudesta roolista: ”Mahtava fiilis. Tässä ympäristössä on paljon potentiaalia ja innolla lähden tuota potentiaalia lunastamaan. Tytäryhtiön puolella tulemme hakemaan jatkuvasti uusia malleja kehittää taloudellisesti kestävää uutta liiketoimintaa. Minulla on yli 25 vuoden kokemus eri toimialoilta ja pystyn katsomaan asioita hieman uudelta kantilta. Tuon pöytään uusia verkostoja yritysmaailmasta, kokemusta ja näkemystä, sekä oppeja eri toimialoilta. Lisäksi minulla on koulutusta työhyvinvoinninpuolelta, jonka ylläpito ja merkityksellisyys ovat avainasioita tämän päivän työelämässä. Tätä pyritään hyödyntämään entistä vahvemmin myös emoyhtiön toiminnassa.

Jukka Ruoho aloitti tehtävässään 1.9.2022.

Lisätietoja:

Jukka Ruoho

puh. +358400705844

jukka.ruoho@fclahti.fi

jukka.ruoho@yourlocalpartner.fi

Juho-Matti Heikari

juho-matti.heikari@fclahti.fi