placeholder

Jean-Christophe Coubronne jatkaa Lahdessa

Ranskan Lyonissa syntynyt Coubronne pelasi päättyneellä kaudella 23 liigaottelua ja seitsemän Suomen Cupin ottelua. Suomen Cupissa mies osui kahdesti, liigassa puolestaan ranskalainen kunnostautui syöttäjänä. Coubronne on 30-vuotias ja 180-senttinen.

Ranskan Lyonissa syntynyt Coubronne on maineikkaan FC Sochauxin kasvatti. Hän on pelannut Italian pääsarjassa Serie A:ssa Novaran riveissä ja kaksi kautta Portugalin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Suomeen Coubronne tuli kaudeksi 2018, jolloin hän edusti Ykkösen FC KTP:tä kauden verran ennen siirtoaan FC Lahteen.

Coubronne on urheilullinen ja monipuolinen pelaaja ja hän tuo FC Lahden peliin myös tulevalla kaudella ison lisän sekä hyökkäykseen että puolustukseen. Hän jatkaa Lahdessa mielellään ja on valmis tekemään töitä, jotta Lahti sijoittuisi tulevalla kaudella korkeammalle.

– Olen iloinen, että jatkan kaupungissa ja seurassa tulevankin vuoden. Veikkausliiga on liigana hyvätasoinen ja olen ylpeä, että saan kantaa FC Lahden värejä. Toivon ja olen valmis tekemään töitä koko joukkueen kanssa, että Lahti sijoittuisi paljon korkeammalle tulevalla kaudella kuin päättyneellä, ranskalainen viestittää lahtelaisille.

Coubronnen jatkosopimuksen myötä FC Lahdella on kasassa 17 pelaajasopimusta. FC Lahti palaa harjoituskentille tammikuun alussa.