Jatkosarjan pelipäivät tiedossa

Veikkausliigan jatkosarjojen otteluohjelmat on julkaistu. FC Lahti aloittaa sarjapaikasta taistelun alemmassa loppusarjassa vieraskentällä AC Oulua vastaan lauantaina 14.9. Lahdella on jatkosarjassa kaksi kotiottelua. Ensimmäinen kotiottelu pelataan torstaina 19.9. ja Hiihtikselle saapuu vieraaksi IFK Mariehamn.

FC Lahti vierailee alemmassa loppusarjassa myös Helsingissä IF Gnistanin vieraana lauantaina 5.10. ja Turussa FC Interin vieraana maanantaina 30.9. Alemman loppusarjan päätöskierros pelataan samanaikaisesti lauantaina 19.10. kello 14. Taistelu sarjapaikasta huipentuu Lahden stadionilla, kun FC Lahti saa vieraakseen Ekenäs IF:n. Samalla ratkeaa putoajan ja karsintaan joutuvan seuran lisäksi joukkue, joka, tai FC Interistä riippuen joukkueet, jotka pääsevät europaikkalopputurnaukseen. Liigakarsintojen päivämäärät ovat alustavasti 23.10 ja 27.10.

Yleisön tukea tarvitaan, jotta Lahdessa nähdään liigaa myös ensi kaudella. Kaikki kausikortit käyvät kahteen kotiotteluun ja otteluliput myy ennakkoon Tiketti. Kaikki ottelut suorana Ruudusta.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Veera Savukoski