placeholder

Jani Tanska uskoo FC Lahteen

Lahden joukkue ei ole koko harjoituskauden aikana kärsinyt vakavista loukkaantumista ja saman trendin Tanska toivoo jatkuvan.

– Suhteellisen ehjästi ja hyvin ollaan treenattu. Ihan hyvin on mennyt. Poissaoloja tai vammoja ei ole tullut. Täytyy koputtaa puuta, ettei niitä tulisikaan, Tanska sanoo.

Ensi kauden selkeä tavoite on sijoittua kolmen joukkoon ja sitä kautta lunastaa paikka europeleihin. Tärkeää on myös pelata hyvät europelit ja mennä Suomen Cupissa mahdollisimman pitkälle.

– Eiköhän se kolmen joukossa oleminen, hyvät europelit ja pärjääminen Suomen Cupissa. Eikös ne seuran tavoitteet ole, Tanska heittää.

– Viime kaudesta lähdetään parantamaan. Näin on joka paikkaan kerrottu, Tanska sanoo.

Lahden tuoreimpiin hankitoihin Leandro Mottaan, Matheus Alvesiin ja Simo Majanderiin Tanska ei ole vielä ehtinyt hirveästi tutustumaan.

– Poikia aika vähän vasta nähnyt. Olen ollut pari viikkoa pois treeneistä ja ne ovat juuri sen aikaa olleet tässä mukana. En mitään sen suurempaan pysty sanomaan. Ihan hyvin on pojat tullut mukaan. Mitä tässä vähän olen nähnyt niin ihan hyviä poikia pelaamaan palloa. Mukavan tuntuisia jätkiä muutenkin, Tanska kertoo hymyssä suin.

Tanska kuului viime kaudella Toni Korkeakunnaksen luottosotureihin. Sopimus on tämän kauden jälkeen katkolla. Jatko mastokaupungissa kiinnostaa.

– Olen tykännyt olla ja viime kausi meni hyvin niin mikäs siinä. Jos kaikki menee hyvin niin miksei voisi olla pidempäänkin. Katsotaan taas miten tämä kausi menee ja sitten katsoo jatkot sen jälkeen. Vähän liian aikaista sanoa vielä mihinkään suuntaan. Siinä on aina kaksi osapuolta, Tanska päättää.