placeholder

Hertsi: ”Olemme siellä missä haluamme”

Torstaina Kuhnurit otti tärkeän 1-0 voiton FC Interistä. Itse ottelu oli tapahtumarikas molemmissa kenttäpäädyissä, tosin loppua kohti FC Lahti kiristi selvästi otettaan.

– Tämä oli tärkeä voitto. Peli oli suhteellisen tasainen, vaikka lopussa meillä oli paikat iskeä muutama muukin maali, Hertsi kertoi.

– Se on aina hyvä onnistuminen, jos pystyy pitämään nollan omassa päässä. Inter onnistui luomaan muutaman hyvän paikan, mutta selvisimme niistä, laituri jatkoi.

Hertsi oli ottelussa pitelemättömällä pelipäällä. Interin puolustus ei tiennyt miten reagoida laitaväkkärään, joka tuntui koko ajan olevan siellä missä tapahtui. Hänet valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi, tosin Hertsi itse oli kovin vaatimaton ruotiessaan omia otteitaan.

– No jaa… En tiedä, ihan ok, Hertsi sai sanottua.

– Aika nousujohteinen ollut oma kausi, kuten koko joukkueella. Aluksi oli vähän tahmeaa, mutta nyt on lähtenyt peli rullaamaan. Itseluottamus on korkealla koko jengissä.

Voitolla FC Lahti nousi sarjakakkoseksi. VPS ja KuPS ovat tasapisteissä kahden pisteen päässä takana ja myös Ilves vaanii vain neljän pisteen päässä. Työhaalarit laitetaan taas päälle maanantaina tärkeässä ottelussa VPS:n vieraana.

– Tässä voi tapahtua vielä mitä tahansa, mutta nyt on hyvät lähtökohdat loppukauteen. Olemme siellä missä haluamme, Hertsi päättää.