placeholder

Hauhia: Turha jossitella

FC Lahti pelasi perjantaina kotikentällään 1-1 –tasapelin Kuopion Palloseuran kanssa.

Lahti siirtyi ensimmäisellä puoliajalla 1-0 johtoon Jani Tanskan maalilla, mutta Gbolahan Salami niittasi pelin tasoihin toisen puoliajan loppupuolella rangaistuspotkusta. Lahdella oli useampi hyvä tilaisuus lyödä viimeinen arkku kuopiolaisten arkkuun, mutta maalinteko-ongelmat nostivat jälleen päätään.

– Pilkku oli ehkä kyseenalainen, mutta sitä on tavallaan turha jossitella, jos itse tuhlaa useamman hyvän paikan. Hyvä esitys pelillisesti, hallittiin ja luotiin paikkoja. Tänään ei onnistuttu tällaisella pelillä, mutta samalla ilmeellä saadaan varmasti kolme pistettä ensi keskiviikkona, joukkueen kapteeni Mikko Hauhia summaa ottelun antia ja viittaa ensi viikon vieraspeliin PS Kemiä vastaan.

Lahti pelasi viikon sisään kolme ottelua ja keräsi yhteensä seitsemän pistettä, mikä on varsin hyvä saavutus.

– Joo kyllä se tyydyttää. Ilmeisesti se kun tulee pisteitä, niin jalkakin liikkuu paremmin. Tänään ei kyllä näkynyt väsymys yhdelläkään jätkällä. Tehtiin hommia ja jaksettiin painaa loppuun asti hyvin, Hauhia kiittelee.

Kuhnureiden maalinsuulla jo jonkin aikaa veräjänvartijana toiminut Zenit-laina Aleksandr Vasjutin on esiintynyt edukseen ja saakin kiitosta Hauhialta.

– Hyvin on tullut mukaan. Alusta saakka homma toiminut puolustuslinjan kanssa. Kaikin puolin varmaotteinen, ohjaa peliä ja pystyy pelata jalalla. Mikäs siinä, kaikki toimii niin kuin pitää, Hauhia kehaisee.