Harri Kampmanille Palloliiton kultainen ansiomerkki

Kampman pelasi pääsarjassa kolmen kauden ajan, mutta hänen suurimmat saavutuksensa tulivat valmentajana. Hän nousi nopeasti junioreista miesten joukkueiden valmentamiseen ja oli nostamassa Kuusankosken Kumua Kakkosesta liigaan. Pääsarjassa Kampman valmensi myös Lahden Reipasta ja MyPaa ennen FC Lahtea.

Kampman tuli FC Lahteen heti seuran alkumetreillä. Valmentamisen lisäksi hän rakensi seuraorganisaatiota ja -kulttuuria. Kampmanin ensimmäinen Lahti-jakso kesti kuitenkin vain vuoden, sillä valmentaja siirtyi Skotlannin Valioliigan Motherwelliin. Skotlannin jälkeen Kampman nosti Tampere Unitedin liigaan.

Kaudella 2002 Kampman palasi FC Lahteen ja oli ensimmäisenä kautenaan viemässä Lahtea Suomen Cupin finaaliin. Yhteensä toinen Lahti-pesti kesti viisi kautta ja tuona aikana nuori seura otti harppauksia kohti kärkeä. Lisäksi Kampmanin aikakaudella useat nuoret pelaajat löivät läpi kotimaiselle jalkapallokartalle.

Lahden jälkeen Kampman oli nosti vielä AC Oulun liigaan. Lisäksi hän valmensi suuremmissa parrasvaloissa myös FC Hakaa kaudella 2013. Vuodesta 2018 Kampman on toiminut FC Kuusysin urheilutoimenjohtajana.

Palloliiton kultainen ansiomerkki myönnetään merkittävän uran jalkapallon parissa tehneille henkilöille, joilla on usean kymmenen vuoden kokemus liitto- ja seuratasolla. Kultaista ansiomerkkiä Kampmanille haki MYPA ja se myönnettiin keskiviikkona 9.12.

FC Lahti onnittelee FC Lahden Hall of Famen jäsentä Harri Kampmania kultaisesta ansiomerkistä!