placeholder

FCLahtiTV: Haastattelussa Mikko Kuningas ja Santeri Hostikka

Pikkuhuuhkajat kohtaa myös 1. syyskuuta EM-karsintojen ”kenraaliharjoituksessa” Itävallan. Kuningas ja Hostikka olivat molemmat iloisia, että heidät valittiin edustamaan Suomi-paitaa.

– Hyvät on fiilikset. Joukkueen kanssa on mennyt hyvin ja kausi on ollut hyvä tähän mennessä. Tämä on nyt palkinto olla joukkueessa mukana, Kuningas kertoi FCLahtiTV:lle.

– Totta kai on hienoa päästä pelaamaan maajoukkueessa ja pukemaan Suomen paita päälle, komppasi Hostikka vieressä.

FC Lahden 15 ottelun tappioton putki päättyi lauantaina SJK:n vieraana, mutta Kuhnurit on edelleen toisella sijalla sarjataulukossa. Kautta on vielä kolmannes jäljellä, joten pelejä on paljon edessä.

– Ei auta muu kuin koittaa saada uusi putki käyntiin. Ei ehkä enää 15 ottelun mittaista, mutta toivottavasti saisimme loppukauden pelit hoidettua niin, että olisimme mahdollisimman korkealla sarjataulukossa, Kuningas kertoo.

Seuraava mahdollisuus palata voittokantaan koittaa jo tulevana lauantaina, kun PS Kemi saapuu Lahden Stadionille vieraaksi.

– Lähdetään hakemaan taas kolmea pistettä. Ei oleteta mitään ja pelataan omaa hyvää peliä loppukausi, niin uskon että olemme korkealla ja otamme jonkinlaisen mitalin, luottaa Hostikka.

Katso kaksikon haastattelu kokonaisuudessaan alta.