placeholder

FC Lahti vietti testipäivää Pajulahdessa

Ensimmäisen’ vuorossa oli maksimikestävyystesti. Kovimman tuloksen radalla löi juuri jatkosopimuksen tehnyt FC Lahti -ikoni Mikko Hauhia. Joukkueesta paistaa esiin jo nyt kova kunto.

FC Lahden valmennustiimiin kuuluva Toni Huuhka kertoo, että ensituntuma testituloksista on positiivinen. Hänen mukaansa pelaajien fyysisiä ominaisuuksia testataan tammikuun aikana viitenä päivänä. Huuhka uskoo, että joukkue on kunnossa jo ensimmäisessä pelissä.

– Minulle jäi ihan positiivinen ensituntuma tämän päivän lähtötasotesteistä. Olen ihan positiivinen. Tosin osa pelaajista on uusia, joten meillä ei ole heistä hirveästi vielä dataa, mutta varsinkin ne pelaajat, joista dataa on, on positiivinen ensivaikutelma, että olemme menossa oikeaan suuntaan. Meillä oli tiistaina ohjelmassa kestävyystestit. Meillä on vielä erikseen erityyppisiä nopeustestejä ja voimatestejä. Meille tulee viisi testipäivää tammikuussa. Joukkue on toivottavasti hyvässä kunnossa jo ensimmäisessä harjoitusottelussa, mutta siitä lähdemme vielä parantamaan, Huuhka kertoo.

Täksi kaudeksi FC Lahteen saapunut kookas toppari Mikko Viitikko löi kuntotestissä myös kovan tuloksen. Hänen mukaansa kausi on alkanut hyvin, vaikka hän liittyikin joukkueen mukaan vasta tämän viikon alussa. Toppari oli jopa hieman yllättynyt kovasta kunnostaan. Viitikko odottaa jo innolla Suomen Cupin karsinnan alkamista.

– Vuosi on käynnistynyt tosi hyvin. Aloitin maanantaina joukkueen kanssa harjoittelun ja nyt on todella hyvät fiilikset. Minulle tuli hieman yllätyksenä, kuinka kovassa kunnossa olen, vaikka olen tehnyt sen eteen töitä. Nyt vain odotellaan, että saadamme kaikki miehet mukaan ja pääsemme käymään syvällisemmin taktiikkaa läpi. Odotan Suomen Cupin karsinnan alkua ja on mukavaa, että tulee heti alussa tosipelejä, Viitikko hymyilee.

FC Lahti pelaa ennen Suomen Cupin karsinnan alkua harjoitusottelun FC KTP:tä vastaan Mukkulassa 19.1.2019 kello 13.00. FC Lahden kausikortin saat helpoiten tästä → https://www.seamchip.fi/fclahti