placeholder

FC Lahti United kutsuturnauksessa Puolassa

Unitedin joukkue koostui FC Lahden yhteistyöseurojen pelaajista ja mukana oli nuoria jalkapallolahjakkuuksia FC Espoosta, Pallokerho Keski-Uusimaasta, Nurmijärven Jalkapalloseurasta ja lahtelaisista FC Reippaasta ja FC Kuusysistä. Unitedin kuudesta ottelusta kaksi päättyi voittoon, kaksi tasapeliin ja kaksi tappioon, joista toinen tappio tuli rangaistuspotkukilpailulla. Lahden lopullinen sijoitus oli 15. Turnauksen voitti yksi Euroopan suurimmista seuroista, tukholmalainen IF Brommapojkarna.

FC Lahden valmennusosaamisen kehittäjä ja United-koordinaattori Mika Sandberg oli tyytyväinen turnauksen antiin. Hän kehui turnausta kovatasoiseksi. Sandbergin mukaan United pelasi tuloksista huolimatta hyvin. Vuonna 2007 syntyneiden ikäluokka on kutsuttu maaliskuussa Barcelonassa pelattavaan International Carnaval Cupiin.

– Se oli hyvätasoinen turnaus. Tuloksellisesti jäimme hieman tavoitteestamme, mutta pelillisesti se oli meiltä hyvä turnaus. Pelasimme hyviä ja tasaisia pelejä. Kerran hävisimme rangaistuspotkukilpailussa. Tämän ikäluokan kohdalla seuraava tapahtuma lienee maaliskuussa Barcelonassa, Sandberg kertoo.

FC Lahti Unitedin muiden ikäluokkien turnausrupeama jatkuu syksyllä. FC Lahti Unitedin toimintaa on tukemassa vahvasti kiinteistösijoitusyhtiö Renor OY.

Osallistu täältä Veikkauksen FC Lahti -aitiokisaan ja voita itsellesi ja yhdeksälle ystävällesi VIP-liput 30.6. pelattavaan FC Lahti – HIFK -otteluun -> AITIOKISA