FC Lahti tasapeliin Valkeakoskella

Pienen katselun jälkeen FC Lahti otti ottelussa kuskin paikan menemällä johtoon 15. minuutilla. Jasin Assehnoun ryöväsi Anton Popovithilta karanneen pallon ja karkasi maalintekoon.

FC Lahden pelaaminen ei ollut täysin kuosissa, ja Haka pääsi virheiden kautta peliin mukaan. Ensimmäisen puoliajan lopussa Salomo Ojala pääsi tuikkaamaan halvan tasoituksen pallon kimpoiltua hallitsemattomasti rangaistusalueen rajalla. Ennen Hakan tasoitusta peli oli pääosin Lahden hallussa. Ennen puoltatuntia Zeqiri oli lähellä onnistua ja hetkeä myöhemmin Mikko Kuningas lähetti vapaapotkun kohti maalia.

Toisella puoliajalla Lahti vei peliä ja loi puolittaisia paikkoja. Haka oli vaarallinen ja yritti hyödyntää yksittäisiä paikkojaan. Yksi parhaista osui Maximus Tainiolle, jonka sijoitus oli tipahtaa takakulmaan. Lahden maalilla torjunut Joona Tiainen venyi hienosti pallon tielle.

FC Lahden ilta näytti menevän kohti duuria, kun Kari Arkivuon maalille lähettämä keskitys päätyi rangaistusalueen reunalla odottaneelle Coubronnelle. Ranskalaispakin laukaus oli tarkka ja kova painuen suhisten maalin etuyläkulmaan. Lisäosumia oli tarjolla Lahdelle, mutta puolittaiset paikat eivät johtaneet pelin lopulliseen ratkaisuun.

FC Haka sai toistamiseen pallon maaliin ottelun 81. minuutilla. Vaparihässäkän päätteeksi Antto Hilska survoi pallon verkkoon. Lahtelaiset protestoivat maalia, sillä tilanne näytti paitsiolta ja rikkeeltä samalla kertaa. Peli jatkui loppuun saakka tasaisena ja tapahtumarikkaana. Haka oli saada jopa kolme pistettä, sillä Lahden pallon pitäminen alhaalla oli kostautua. Tiaisen avaus osui Haka-prässiin ja pallo kimposi tolppaan menemättä maaliin.