placeholder

FC Lahti tasapeliin Seinäjoella – pelit jatkuvat HJK:n vieraana

Ottelun alku oli varovainen. Kumpikin joukkue piti vuoroin palloa, mutta vaarallisiin hyökkäyksiin hallintajaksot eivät päätyneet vaarallisiin hyökkäyksiin ensimmäisen vartin aikana. FC Lahti rakensi ensimmäisen lupaavan paikan 28. minuutilla, kun Zeqiri peippaili pallon kanssa ja petasi paikan Pyry Lampiselle. Laukaus jäi SJK:n puolustajiin. SJK rakensi vastaavan paikan 32. minuutilla. Tolonen ei keksinyt paikassaan luovaa ratkaisua ja tilanne kääntyi Lahden eduksi.

FC Lahti sai rangaistupotkun pari minuuttia ennen taukoa, kun Zeqiriä rikottiin. Teemu Jäntti yritti laukoa alakulmaan, mutta SJK-vahti Jesse Öst poimi kudin kulmaksi. Seuranneesta kulmapotkusta Öst torjui taas.

Toisen puoliajan alussa Amione rakensi hyökkäyksen, jonka päätteeksi Zeqiri laukoi kohti yläkulmaa. Öst oli jälleen kerran tiellä. Lahti sai lisää nuorta voimaa kentälle, kun Tomi Kult otettiin kentälle Amionen tilalle 55. minuutilla.

Hyvin pelannut Zeqiri pääsi tekopaikkaan 70. minuutilla, mutta Öst oli taas edessä. Tällä kertaa Öst torjui matalan laukauksen jalallaan. Toisessa päässä SJK oli erittäin lähellä johtomaalia 86. minuutilla. Laukaus meni kotijoukkueen harmiksi takakulmasta ohi.

Kamppailussa ei mässäilty maalipaikoilla. Viimeiset minuutit palloiltiin sopuisasti, ja pisteet jaettiin ilman suurempaa taistelua. Debytantit Joona Tiainen ja Lassi Forss pelasivat kelpo ottelun.

FC Lahti

Tiainen

Forss – Hauhia – Viitikko (Josu 46′) – Penninkangas

Zeqiri (Klinga 72′) – Lampinen – Lepistu – Jäntti

Salmikivi – Amione (Kult 55′)

Varoitukset:

Viitikko 36′