placeholder

FC Lahti tasapeliin PEPO:n kanssa

FC Lahti pelasi sunnuntaina vieraskentällä 1-1 tasapelin yhteistyöseura PEPO:n kanssa. Lahtelaisten osumasta vastasi Patrick. PEPO:n maalin viimeisteli Petteri Rönkkö.

Pelin lopputulos ei vastannut ottelun kulkua ja lahtelaisten pääkäskyttäjä Toni Korkeakunnas valittelikin joukkueen huonoa viimeistelyä.

– Ajoittain ihan mallikasta pelaamista. Meitä on viime aikoina vaivannut se, että ollaan päästy johtoasemaan, muttei olla pystytty sitä pitämään. Tusinan verran oli hyviä maalipaikkoja, mutta pallo ei mennyt maaliin kantamallakaan. Viimeistely oli luokatonta. Vastustajan maalivahti oli man of the match ja otti useammankin gamesaverin, Korkeakunnas aloittaa.

– Pieni nukahdus kulmasta ja peli oli tasan. Tulos ei vastannut pelin kuvaa, Korkeakunnas näkee.

PEPO antoi vahvan työnäytteen osaamisestaan.

– Hyvä, kurinalainen ja urheilullinen kakkosdivisioonan joukkue, joka tulee pärjäämään. Joukkue on hyvä, valmentaja on tehnyt hyvää työtä, Korkeakunnas arvioi.

Korkeakunnas jakoi vastuuta miehistölleen tasaisesti. Debyytin tehnyt Patrick väläytteli osaamistaan.

– Tämä oli vielä tällainen tasaisen peluutuksen pelin. Patrickin debyytti oli lupauksia herättävä. Osoitti vahvuutensa ja vaarallisuutensa. Oli maalin lisäksi muutenkin vaarallinen koko ajan, ”Toke” kehuu.

Myös muita onnistujia löytyi.

– Pakko mainita Santeri Pakkanen, joka pelasi ensimmäisen pelin maalillamme ja selviytyi hommastaan kuin tekijämies. Lupauksia herättävä esitys, maalille ei voinut mitään. Pelasi todella tyylikkäästi, Korkeakunnas jakaa tunnustusta.

– Bonilhalta parasta peliä pitkään aikaan. Ensimmäisellä puoliajalla (Boris) Tatar ja (Hassan) Sesay akseli toimi todella hyvin ja (Drilon) Shala oli virkeällä päällä, Korkeakunnas jatkaa.

Pakkanen; Hauhia, Kärkkäinen, Tanska (45´ Voutilainen), Tatar (60´ Kuningas); Bonilha, Paananen; Shala (60´ Hostikka), Sesay (45´ Ahola); Sadat (45´ Multanen), Patrick (45´ Rafael)