placeholder

FC Lahti sopimukseen kahden nuorukaisen kanssa

FC Lahti ja Nuutti Laaksonen ovat solmineet yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Kouvolan Susien kasvatti on esiintynyt talven aikana hyvin FC Lahti A:n riveissä tehden kuusi maalia. Viime kaudella nuorukainen pelasi FC Lahti Akatemian riveissä 21 ottelua Kakkosessa tehden neljä maalia ja oli muutamaan otteeseen Veikkausliigassa penkillä. 18-vuotias Laaksonen on monikäyttöinen pelaaja. Talven aikana hän on pelannut enimmäkseen laitahyökkääjänä ja Kakkosessa hänet nähtiin maalivahtia lukuun ottama kaikilla pelipaikoilla, mutta luontaisin rooli nuorella lupauksella on laitapuolustajan rooli.

Laaksonen on iloinen sopimukseensa. Nuorukainen haluaa kehittyä vuoden aikana paljon. Hän uskoo, että kovan työn kautta tulee myös peliaikaa. Laaksonen näkee vahvuudekseen monipuolisuuden lisäksi sen, että hän pystyy osallistumaan vahvasti hyökkäyspeliin laitapuolustajan tontilta.

– Totta kai minulla on hyvät fiilikset sopimuksesta. On mukava allekirjoittaa sopimus FC Lahden kanssa. Odotan, että menestymme seurana ja olemme mahdollisimman korkealla sarjataulukossa. Henkilökohtaisesti haluan kehittyä mahdollisimman paljon tämän kauden aikana ja toivottavasti jossain vaiheessa päästä pelaamaan kovan työn kautta. Hommia täytyy kuitenkin tehdä paljon. Pelasin pienenä paljon hyökkääjänä, mutta omin rooli minulle on laitapuolustaja. Osaan myös tarvittaessa pelata topparina ja laitahyökkääjänä, Laaksonen kertoo.

FC Lahti on myös solminut sopimuksen maalivahti Joona Hallan kanssa. Lahtelaiskasvatti on pelannut kevään FC Lahti A:n riveissä. 19-vuotias Halla nousee paikkaamaan loukkaantuneita Joona Tiaista ja Santeri Pakkasta. Pakkanen on varmuudella sivussa pitkälle kesään ja Tiaisen loukkaantumisen todellinen tila selviää ensi viikolla.