placeholder

FC Lahti pyytää apua

Lumen turvaamiseksi kisoihin Lahden Stadionin kentän lämmitystä ei voida kytkeä päälle. Veistokisat voidaan kuitenkin käydä nurmialueen ulkopuolella, joten nurmialuetta voidaan tyhjentää lumesta. Nurmialueen sulaminen roudasta on puolestaan haastavampaa ilman kenttälämmitystä.

Nurmen ja roudan sulattaminen pelikuntoon Veikkausliigakaudelle vaatii lämpöä, jonka on tultava ylhäältä päin. Stadionin kenttämestarin ja Lahden kaupungin teknisen viraston laskelmien mukaan ainoa riittävän tasaista lämpöä tuottava asia on ihmiskeho, joten kutsumme teidät makaamaan Hiihtiksen nurmialueelle 1.4.2017 kello 12.00 alkaen kun aurinko on korkeimmillaan.

Kansainvälisen Lumiveistorakennusliiton (SnBldFed) yhteys- ja kommunikaatiomanageri Iiting Sill on erittäin pahoillaan sekaannuksesta. Hänen mukaansa kisoja on suunniteltu Suomeen yli kahden vuoden ajan, joten kisojen siirtäminen ei tullut kysymykseen. FC Lahden harmiksi myös Kisapuiston kenttä on pois käytöstä, sillä se muistuttaa tällä hetkellä enemmän keskeneräistä ostoskeskuksen parkkipaikkaa, kuin jalkapallokaupungin sydäntä. Euroopan jalkapalloliiton UEFAn olosuhdekomitean puheenjohtaja Drick van Kuraweci kertoi FC Lahdelle, että kenttä on saatava pelikuntoon.

Hyvät FC Lahden kannattajat ja ystävät – yhdessä me saamme kentän kuntoon! Makaaminen aloitetaan hyppyrimäkien päädystä ja makaamista jatketaan niin kauan, kunnes kenttä on sula. Paras sulamistulos saavutetaan niin sanotuilla arkkupuvuilla, joissa selkä on paljas. Myös muunlaiset makuuvaatteet käyvät. Tervetuloa!

Muista käydä FC Lahden kausikortti ostoksilla osoitteessa -> https://www.seamchip.fi/fclahti/kausikortti