FC Lahti Performancen toiminta kasvaa ja kehittyy

FC Lahti Peformancen Klinikkatoimintaa on tarjottu FC Kuusysin junioreille helmikuusta asti. Sadat juniorit ovat käyttäneet palvelua ja palvelu on saanut paljon kiitosta ja positiivista palautetta nuorten pelaajien vanhemmilta. Klinikkatoiminta on palvelu, jossa tapaturmia, loukkaantumisia ja kipuja hoidetaan, konsultoidaan ja ennaltaehkäistään. 

FC Kuusysin junioreille tarjottavan klinikkatoiminnan lisäksi Performance tarjoaa FC Lahden akatemiajoukkueille fyysistä valmennusta. Samaa valmennusta saavat myös molemmat edustusjoukkueet. Performancen antama fyysinen valmennus tarjoaa huipulle tähtääville pelaajille ohjeistusta ja oheisharjoitteiden vetämistä. Samalla myös valmentajille saadaan työkaluja kehittää valmennusta. 

FC Lahden akatemiajoukkueet saavat apua voima- ja nopeusharjoitteluun. Samalla joukkueet saavat apua harjoitusjaksojen ja koko vuoden suunnitteluun. Performancen kautta toteutuu myös mittaukset, jolloin kehitystä voidaan seurata ja tehdä korjauksia joukkue- ja yksilötasolla. Performance antaa joukkueiden valmennuksille konkreettisen tuen, miten harjoittelu toteutuu käytännössä. Toiminta on antanut positiivisia tuloksia, sillä pelaajat junioriputkessa ovat fyysisesti valmiimpia edustusjoukkueen mukaan. 

Kiinnostaisiko sinua olla mukana kehittämässä lahtelaisia junioreita kohti huippua? Etsimme jatkuvasti lisää vahvistuksia (muun muassa fysioterapeutteja) FC Lahti Performancen kasvavaan tiimiin. Ota rohkeasti yhteyttä Elisa Vauhkoseen. 

Lisätietoja 

Elisa Vauhkonen 

 elisa.vauhkonen@fclahti.fi, puh. 050 545 2033