FC Lahti palaa harjoituskentälle

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli odottaa pääsyä takaisin tositoimiin. Lahden mukana on useita testipelaajia ja omia junioreita, joita Zeneli haluaa nähdä. Lisäksi jakson tavoitteena on nostaa hieman pelaajien fyysistä lähtötasoa.

– Seuraavan kahden viikon aikana katselemme vähän testipelaajia ja testipelaajat pääsevät tutustumaan myös seuraan. Palauttelemme vähän jalkapalloa mieleen ja pelaajat saavat pallokosketuksia. Tavoitteenamme on myös hieman tehdä fyysistä pohjaa tammikuulle, Zeneli alustaa.

Kaikki sopimuspelaajat eivät osallistu harjoitusjaksolle. Testimiehistä mukana ovat maalivahdit Anton Munukka ja Aatu Hakala. Heidän lisäkseen alustavasti jaksolla ovat mukana muun muassa Daniel Rantanen, Onni Pekkanen, Matias Sorvali, Daniel Koskipalo, Gentrit Kovaqi, Martin Salin ja Nicolas Herrera.

Harjoitusotteluissa Lahti kohtaa ensin Ykköseen nousseen PK-35:den ja sen jälkeen on vuorossa liigassa kymmenenneksi sijoittunut FC Haka. Molemmat ottelut pelataan Mukkulassa koronatilanteesta johtuen yleisöltä suljettuna.