placeholder

FC Lahti on myynyt ennätykselliset 1684 kausikorttia

FC Lahti on myynyt ennätykselliset 1684 kausikorttia, joka on ylivoimaisesti seuran uusi kausikorttimyyntiennätys. Suuri kiitos tästä kuuluu kaikille ostajille!

Edullisia kausikortteja hintaan 99 € myydään vielä ensimmäisen ottelun jälkeen. Osta kausikorttisi kätevästi verkkokaupastamme, FC Lahden toimistolta tai ensimmäisen kotiottelun yhteydessä portilta.

Premiumkausikortin hinta on 169 € ja se oikeuttaa parhaille paikoille katsomossa ja sisältää FC Lahden laadukkaan käsiohjelman veloituksetta.

Kaikille alle 16-vuotiaille on tarjolla FC Lahden Juniorkausikortti 25 euron hintaan.

FC Reippaan, Nastolan Nopsan, Orimattilan Petojen sekä Lahen Poikien jäsenkorteilla pääsee veloituksetta kaikkiin FC Lahden Veikkausliigan kotiotteluihin. Seurojen juniorit pääsevät veloituksetta FC Lahden otteluihin vilauttamalla omaa jäsenkorttia portilla. FC Lahti tarjosi kaikille paikallisille jalkapalloseuroille jäsenkorttietua ja yhteistyömallia samoilla ehdoilla.

FC Kuusysin junioreille on räätälöity erikoistarjous, josta on mennyt viestiä juniorijoukkueiden joukkuejohtajille. Joukkueet ovat ottaneet tarjoukseen kiitettävällä tasolla vastaan.

Jos viesti ei jostain syystä ole tavoittanut sinua, niin otathan yhteyttä FC Lahden Päivi Arpiaiseen,paivi.arpiainen@fclahti.fi tai puhelimitse +358440808120.

Korttien hinnat 2019

Premiumkausikortti 169€
Kausikortti 99€
Juniorkausikortti 25€
FC Reippaan, Nastolan Nopsan, Orimattilan Petojen sekä Lahen Poikien jäsenkorttia näyttämällä veloituksetta