FC Lahti mukaan eFutisliigaan

Veikkausliigan ja Telian järjestämässä eFutisliigassa jokainen joukkue kohtaa toisensa kertaalleen, jonka jälkeen vuorossa ovat pudotuspelit. Finaali pelataan 15. joulukuuta. Jokaista seuraa edustaa kaksi pelaajaa. Voittaja saa 10000 euron palkinnon ja mahdollisuuden edustaa Suomea Euroopan ja koko maailman virtuaalikentillä.

FC Lahden kaksikko on nuoruuden intoa täynnä. Sekä Jeremias Kosamo että Jerry Lagerblom lähtevät hakemaan liigasta voittoa. Oulusta kotoisin oleva 18-vuotias Kosamo kertoo, että hän haluaa menestymisen lisäksi pelata hyvää futista.

– Lähden eFutisliigaan hyvillä mielin ja tavoitteenani on pelata omaa hyvää futista, ja pärjätä muille koville nimille liigassa. Voittoa sitä totta kai lähdetään hakemaan liigasta, eihän sitä muuten turnauksissa tai liigoissa kannata olla mukana, jos ei pokaalia kotiin lähde tuomaan, Kosamo avaa.

Lahtelainen 23-vuotias Lagerblom jakaa Kosamon tavoitteet. Lagerblom iloitsee, että Suomeen saatiin vihdoin oma liiga. Hän pitää hienona, että hän saa edustaa FC Lahtea, johon hänellä on yhteyksiä entuudestaan.

– Minusta on hienoa, että Suomeenkin tuli eFutisliiga, jossa Suomen parhaat pääseevät kilpailemaan keskenään. Samalla pääsen näkemään itsekin, missä menee muihin pelaajiin nähden. Suomeen pitäisi saada vielä enemmän turnauksia. Ei näitä täällä hirveästi ole. Mielestäni playoff-paikka ainakin on ensimmäinen tavoitteista ja tietysti henkilökohtaisena tavoitteena olisi, että pelaisin hyvin ja olisi mahdollisuus voittaa turnaus. Kuten sukunimestä ehkä huomaakin, että sukulaisia ollaan Pekan ja Lassen kanssa, niin on hienoa päästä edustamaan FC Lahtea virtuaalikentillä, Lagerblom nauraa.

Viikoittaiset eJalkapallolähetykset ovat katsottavissa mtv-palvelusta, C Moresta ja Telia TV:stä. Lue Veikkausliigan tiedote eFutisliigasta tästä.