placeholder

FC Lahti matkaa Tammelaan kotiavaukseen – Liput myynnissä nyt

FC Lahti matkaa ensi lauantaina kotiavaukseensa FC Hakaa vastaan Tampereen Tammelaan, sillä Hiihtiksen nurmi ei ole ehtinyt toipua talvesta ja muutamasta takatalvesta pelikuntoon. Ottelu potkaistaan käyntiin 16.15. Ovet aukeavat tuntia ennen ottelun alkua.

Kotiottelun siirto Tammelan stadionille aiheuttaa myös poikkeuksia normaaleihin kotiottelukäytäntöihin. FC Lahden kausikortit käyvät normaalisti otteluun, mutta avoimet otteluliput pitää vaihtaa lippukioskilla Ilmarinkadulla pääsylippuun. Otteluliput myy poikkeuksellisesti Lippu.fi. Osta lippusi tästä. Lippuja saa myös portilta. Ottelu näkyy tuttuun tapaan suorana Ruutu-palvelusta.

Tammelassa käytössä ovat A- ja B-katsomot. Katsoimoista ei ole kulkua toiseen katsomoon ottelutapahtuman aikana. FC Lahden kannattajat ovat sijoitettuina katsomosektoreihin B6 ja B7, vieraskannattajat puolestaan sektoreihin B1 ja B2. Kausikorttilaiset voivat valita istumapaikkansa kaikista sektoreista. B-katsomon sektorit B3–B5 eivät ole anniskelukatsomoita. A-katsomossa anniskelukatsomo löytyy sektorista A4.

Sisäänkäynti A-katsomoon tapahtuu Salhojankadun ja Ilmarinkadun kulmasta ja Salhojankadun ja Tammelankadun kulmasta. B-katsomon sisäänkäynnit ovat Kalevan Puistotien ja Tammelankadun sekä Kalevan Puistotien ja Ilmarintien kulmista. Huomioithan, että A- ja B-katsomoista ei ole kulkua toisiinsa ottelutapahtuman aikana. Varmista paikkasi Tammelaan ja osta kausikorttisi tästä.

FC Lahdella ei ole stadionilla omia myyntipisteitä. Ilves stadion Oy vastaa henkilökuntineen kaikesta myynnistä. Täten saatavilla ei ole myöskään FC Lahden fanituotteita. Fanituotteita saa ostettua kuitenkin seuran verkkokaupasta tästä.

Tammelan stadion sijaitsee lähellä Tampereen rautatieasemaa, joten stadionille on helppo tulla Lahdesta julkisilla. Stadionilla on myös kauppakeskuksen yhteydessä parkkitalo, jota suosittelemme käyttämään. Stadionilla pelataan lauantaina myös kaksi Kakkosen ottelua, joten stadionin alueella voi olla ajoittain ruuhkaa.

Tervetuloa viihtymään FC Lahden kotiotteluun Suomen komeimmalle ja uusimmalle stadionille!

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen