FC Lahti mankeloi

FC Lahti on tarjonnut tälle kaudelle kaikille pelaajille kausikortit Kaupunkipyörä Mankeliin. Vain 60 euroa maksava kausikortti oikeuttaa rajattomasti 30 minuutin pyörämatkoihin Mankelien toiminta-alueella. Pelaajat käyttävät Mankeleita muun muassa liikkuessaan kodin ja harjoitusten välillä ja vapaa-ajalla.

Täksi vuodeksi sähköavusteisten pyörien määrää kasvatettiin ja pyöriä on liikenteessä 500. Mankeli-asemia on myös enemmän, yhteensä 60. Mäkisessä maastossa sähköavusteisuus helpottaa liikkumista ja FC Lahden pelaajat ovat ottaneet Mankelit innolla käyttöön. Naisten edustusjoukkueen kokeneimpiin pelaajiin kuuluva Salla Lehtomäki on korvannut automatkojaan kaupunkipyörällä.

– On ollut tosi helppoa ja mukavaa käyttää. Kun asuu vähän kaupungin reunamilla, niin liikkuminen on ollut helpompaa. Olen huomannut, että olen valinnut Mankelin, enkä autoa liikkumiseeni, Lehtomäki kertoo.

FC Lahden peleihin on helppo tulla Mankelilla, sillä asemia löytyy niin Kisapuiston edestä Kartanosta ja Hiihtostadionin edustalta Salpausselän seisakkeen vierestä. Ota Mankeli haltuun ja polkaise matsiin!

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen