placeholder

FC Lahti koulukiertueella

FC Lahden pelaajat kiersivät toukokuun aikana Lahden seudun alakouluja. Koulukiertueen tarkoituksena oli innostaa lapsia liikkumaan ja tuoda viimeisille kouluviikoille vaihtelua kouluarkeen. Koulukiertue toteutettiin yhteistyössä Lahden ammattikorkeakoulun palveluliiketoiminnan opiskelijoiden kanssa.

FC Lahden pelaajat kannustivat noin tuhatta oppilasta pelaamaan reilusti ja ottamaan kaikki mukaan leikkeihin. Samalla nuorille kerrottiin terveellisistä elämäntavoista sekä liikunnan, ruuan ja unen merkityksestä arjessa. Alakoulujen oppilaat pääsivät myös haastamaan omat suosikkinsa jalkapallokentälle.

– Koulukiertue järjestettiin nyt toista kertaa ja tämä tulee kuulumaan meidän ohjelmaan jatkossakin. Tänäkin vuonna saimme paljon positiivista palautetta kouluilta. Iso kiitos Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoille, jotka olivat aktiivisesti mukana tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa, FC Lahden myyntipäällikkö Jussi Länsitalo aloittaa.

Kiertueella tuotiin myös FC Lahtea ja sen pelaajia lähemmäs kaupunkilaisia. FC Lahden pelaajat ovat monille lapsille esikuvia, joten kannustaminen terveellisiin elämäntapoihin ja aktiiviseen liikkumiseen uppoavat yleisöön paremmin.

– Meidän pelaajamme ovat monelle lapselle esikuvia ja heidän tapaaminen ja haastaminen ottelussa on varmasti ikimuistoinen kokemus. Lahtelaisen jalkapallon lippulaivana koemme, että tämä on osa yhteiskuntavastuutamme. Pystymme tällä vaikuttamaan elämäntapoihin ja saamaan niitä terveellisempään suuntaan ja aktivoimaan lapsia liikkumaan säännöllisesti, Länsitalo jatkaa.

FC Lahti lahjoitti myös kaikille osallistujille kaverilipun, jolla oppilas pääsi kaverinsa kanssa ilmaiseksi viime viikonloppuna pelattuun FC Lahti – VPS –otteluun.