placeholder

FC Lahti kohti kauden viimeistä ottelua

FC Lahti pelaa tulevana sunnuntaina kauden viimeisen ottelunsa, kun se matkaa Vaasaan taistelemaan kolmesta pisteestä VPS:n kanssa.

Lahden seitsemän ottelun tappioton putki katkesi viime maanantaina kotikentällä IFK Mariehamnia vastaan, kun mestaruudesta kamppailevat saarelaiset voittivat lukemin 2-0.

– Viime kotipelissä ei saatu parasta irti Mariehamnia vastaan. Kenttäpeli oli tasaista puurtamista, mutta erikoisitilanteissa jäätiin jalkoihin. Hyvä meininki on ollut harjoituksissa ja mukana on ollut paljon uusia kokelaita, päävalmentaja Toni Korkeakunnas sanoo.

Lahden ja VPS:n kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Kuhnureiden 4-0 –kotivoittoon. Kauden toisessa kohtaamisessa VPS oli kotikentällään etevämpi lukemin 1-0.

– Tässä on revanssihenkeä. Viimeksi Vaasassa hävittiin pilkulla. Lähdetään hakemaan voittoa Vaasasta, ilman muuta halutaan päättää kausi voittoon. Hyvät alustat suosivat meidän joukkuetta ja nyt päästään hyvälle tekonurmelle pelaamaan, Korkeakunnas näkee.

Joukkueen pelaajatilanne on elänyt hieman sitten viime pelin. Sivussa ovat varmuudella pitkäaikaispotilaat Jasse Tuominen, Drilon Shala, Hassan Sesay, Miikka Mujunen ja Joonas Meronen.

– Boris Tatarin kuume on selätetty ja hän palasi harjoituksiin. Nuoret brassit (Euller ja Bonilha) ovat olleet poissa harjoituksista, voi olla etteivät ole mukana kokoonpanossa. Myöskään Jani Tanska ei ole ollut mukana harjoituksissa, Korkeakunnas valaisee.

Korkeakunnas nosti IFK Mariehamnia vastaan avauskokoonpanoon nuoren Paavo Voutilaisen. Yllätyksiä saatetaan nähdä myös VPS-pelin avauskokoonpanossa.

– Jotain pientä ehkä, ”Toke” heittää.

VPS – FC Lahti 23.10.2016 klo 15.00 @Elisa Stadion