placeholder

FC Lahti kiinnitti Lassi Forssin

Oikeajalkainen Forss hyppää edustusjoukkueen mukaan mielellään. Hän haluaa pelata tulevalla kaudella jo ensimmäiset liigaminuuttinsa. Forss on esiintynyt edukseen myös ikäluokkansa maajoukkueessa EM-karsinnoissa.

– Hyppään edustusjoukkueen mukaan hyvillä fiiliksillä. Olisi mukava saada ensi kaudella jo ensimmäiset Veikkausliiga-minuutit ja murtautua jotain kautta kokoonpanoon. Maajoukkueella on mennyt hyvin. Olin vähän aikaa sitten maajoukkueen mukana ja pelasimme hyvin, vaikka emme päässeetkään jatkoon. Sain kuitenkin hyviä pelejä alle. Hyvin on mennyt, Forss kertoo.

FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä kehuu vuolaasti nuorta lupaustaan. Kuusysi-kasvatti Forss pystyy jo pienestä koostaan ja nuoresta iästään huolimatta haastamaan aikuiset pelaajat treeneissä. Ristilä uskoo, että Forss ottaa jo talven aikana seuraavan askeleen eteenpäin.

– Lassi on esittänyt nuorten maajoukkueessa hyviä otteita runkopelaajana. Hän on sitkeä ja kovaotteinen. Forss on myös pallon kanssa hyvä ja ennakkoluuloton. Hän pystyy jo toimimaan aikuisten kanssa harjoituksissa. Uskon, että hän ottaa jo talven aikana seuraavan askeleen eteenpäin. Meillä on nyt joukkueessa yksi nuori lahtelaislupaus puolustajaksi, yksi keskikentälle ja yksi hyökkäykseen, jotka ovat menossa eteenpäin, Ristilä kehuu.

Forssin sopimuksen myötä FC Lahdella on koossaan 16 pelaajasopimusta.