FC Lahti järjestää jalkapalloturnauksen yhteistyössä alueen oppilaitosten kanssa

FC Lahti järjestää yhteistyössä Salpauksen, opiskelijakunta KOEn ja ylioppilaskunta LTKY:n kanssa opiskelijoiden futisturnauksen perjantaina 13.9. Turnaus on avoin kaikille LAB:n, LUT:n ja Salpauksen opiskelijoille taustoihin katsomatta ja mukaan voi ilmoittautua myös ilman aikaisempaa jalkapallokokemusta. Ilmoittautumaan pääset Kide.appin kautta.

Lahti on vireä opiskelukaupunki, jossa opiskelee noin 10000 opiskelijaa. Monet heistä tulevat Lahteen toisilta piakkakunnilta, joten valmiita verkostoja ei välttämättä löydy heti. Jalkapallo tarjoaa matalan kynnyksen tutustua uusiin ihmisiin, sillä jalkapallo on globaali ilmiö ja se kuuluu kaikille. Turnauksen järjestäjät haluavat korostaa yhdenvertaisuutta. Turnauksen joukkueet jaetaan paikan päällä, joten yhdistävä tekijä on urheilu. Joukkueurheilu tukee yhdenvertaisuutta, sillä jokainen joukkueen jäsen on tärkeä.

Tavoitteena on rento päivä Kisapuistossa. Päätavoitteena on pitää hauskaa, kokea liikunnan riemua ja päästä tutustumaan uusiin ihmisiin. Paikalla on myös muita aktiviteetteja, joten jos jalkapallon pelaaminen ei maistu, on tarjolla myös muuta mukavaa.

________________________________________________________________________________________________

FC Lahti, in cooperation with Salpaus, student union Koe and student union LTKY, is organising a student football tournament on Friday 13.9. The tournament is open to all LAB, LUT and Salpaus students regardless of their background and you can sign up even without previous football experience. You can register via the Kide.app.

Lahti is a vibrant student city with around 10,000 students. Many of them come to Lahti from other districts, so you may not find a ready-made network right away. Football offers a low threshold for meeting new people, as football is a global phenomenon and belongs to everyone. The tournament organisers want to emphasise equality. The teams will be divided up on the spot, so the unifying factor is sport. Team sport promotes equality, as every member of the team is important.

The aim is to have a relaxed day at the Kisapuisto. The main objective is to have fun, experience the joy of sport and meet new people. There are also other activities on site, so if you don’t fancy a game of football, there are other fun activities on offer.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Veera Savukoski