placeholder

FC Lahti ja Terveystalo jatkavat hyvin toiminutta yhteistyökumppanuutta – naisten edustusjoukkue mukaan sopimukseen

FC Lahti ja Terveystalo ovat solmineet uuden terveydenhuoltoa ja markkinointia käsittävän yhteistyösopimuksen kausille 2024-2026. Nyt solmittuun sopimukseen tulevat mukaan FC Lahden naisten edustusjoukkueen pelaajat, joiden vammat Terveystalo hoitaa jatkossa miesten edustusjoukkueen tavoin. Lisäksi Terveystalo Sportin logo näkyy jatkossa myös naisten peliasuissa.

– Olemme olleet tosi tyytyväisiä yhteistyöhön Terveystalon kanssa. Jalkapallossa sattuu ja tapahtuu ja meille on tärkeää että kumppanilla on vahva toiminta paikallisella tasolla. Pelaajien nopea tutkimuksiin pääsy on ensiarvoisen tärkeää, jotta kuntoutus saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin, kommentoi FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari.

Naisten edustusjoukkueen mukaan tulo sopimuksen piiriin on luonnollinen jatkumo aikaisemmalle yhteistyölle myös Terveystalon mielestä.

– Yhteistyö FC Lahden kanssa on toiminut mutkattomasti. Hienoa, että myös naisten edustusjoukkue on matkalla kohti kansallista huippua ja saamme olla tässä matkassa mukana tarjoamalla parhaan mahdollisen urheilulääketieteellisen osaamisen seuran käyttöön, kommentoi Terveystalon Mika Kivinen.