placeholder

FC Lahti ja ​DentHouse yhteistyöhön

DentHousen suuhygienisti Helena Ihalainen painottaa hammashoidon tärkeyttä. Huonosti hoidetut hampaat voi pitää infektion syntyessä ihmisen poissa työpaikaltaan pitkän aikaa. Jos ammattina on jalkapallo, se voi pitää poissa tärkeistä sarjapeleistä, joissa on pisteitä jaossa.

– Kun urheilijat muuttavat paikasta toiseen, meinaa hammashoito unohtua. Silloin menee pitkään, kun pääsee rytmiin ja hammashoitoon kiinni, koska se ei yleensä ole ensimmäisenä mielessä. Pelkästään jo oireileva viisaudenhammas voi pitää pelaajan sivussa pitkiäkin aikoja, Ihalainen tietää.

– Tarkastuksen yhteydessä otetun röntgenkuvan avulla voimme hoitaa tulevat vaivat ja ongelmat ennakkoon. Näin pelaaja voi pelikauden aikana keskittyä ammattiinsa, Ihalainen jatkaa.

FC Lahden pelaajat ovatkin käyneet tarkastuttamassa hampaansa DentHousen vastaanotolla Veikkausliigakauden kynnyksellä.

– Haluamme, että FC Lahden pelaajat voivat hymyillä leveästi ja edustaa ylpeänä kotikaupunkiamme. Hampaat vaikuttavat ihmisen yleiseen terveyteen ja on hyvä käydä säännöllisesti tarkastuttamassa hammaskalusto, ettei tule yllättäviä vaivoja.

Denthouse tarjoaa perus- ja erikoishammashoidon lisäksi myös ensiapua tapaturmatilanteissa. Vastaanotto sijaitsee keskellä Lahden keskustaa, joten heillä on valmiudet välittömiin hoitotoimenpiteisiin, mikäli ottelun tai harjoitusten aikana tapahtuu jotain.

– Meillä hoidetaan koko ihmistä, eikä pelkästään hampaita, Ihalainen korostaa.

Myös FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen yhtyy Ihalaisen kommentteihin.

– Toiminnan jatkuva kehittäminen on FC Lahden avainasioita. Yhteistyöverkostojen tai rekrytointien lisäksi haluamme kiinnittää huomiota tärkeimpään eli henkilöstön hyvinvointiin. Yhtenä vahvuutenamme onkin pelaajista huolehtiminen. Hammashoidon kumppanuus tukee tätä kokonaisuutta oivallisesti, taustoittaa FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen.

DentHouse sijaitsee osoitteessa Rautatienkatu 19A. Lahtelainen ja täysin yksityinen yritys on perustettu 2008 ja työllistää tällä hetkellä kaikkiaan 15 henkilöä.