placeholder

FC Lahti hakee toimitusjohtajaa

FC Lahti Oy on vuonna 1996 perustettu nuorekas, dynaaminen ja kehittyvä jalkapalloseura, jonka tavoitteena on olla Suomen paras seurayhteisö. FC Lahti tunnetaan kestomenestyjänä ja yhtenä Veikkausliigan vakiintuneista kärkiseuroista. Seurayhteisönä FC Lahti jatkaa perinteisen jalkapallokaupungin vahvoja perinteitä ja kumppaneittensa kanssa laadukasta pelaajakehitystä, uutta luoden. FC Lahti tarjoaa yhteisölleen aitoa lisäarvoa, tasokkaan yhteistyöverkoston, kansainvälisyyttä sekä vahvan tien kohti huippua. Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä muihin tehtäviin haemme FC Lahti Oy:lle Toimitusjohtajaa.

Haemme toimitusjohtajaksi kovaa myynnin ja johtamisen ammattilaista, jolla on kykyä näyttää omalla esimerkillään kuinka tekeminen nostetaan entistä korkeammalle ja tuloksellisemmalle tasolle. Haluat olla rakentamassa FC Lahdesta houkuttelevaa ja kasvavaa brandiä, jonka kanssa yhä isompi joukko yrityksiä haluaa tehdä yhteistyötä. Toimitusjohtajana tehtävänäsi on vastata FC Lahti Oy:n myynnistä, markkinoinnista ja yhteistyösopimuksista sekä johtaa operatiivista toimintaa kehittäen sitä yhteistyössä muun avainhenkilöstön kanssa. Tuet FC Lahden valmennustiimiä ja urheilutoimintaa. Olet hakemamme henkilö, jos olet jo näyttänyt kyntesi tuloksellisessa myyntityössä ja sen johtamisessa sekä tiedät sen lainalaisuudet. Arvostamme siis hyviä johtamisominaisuuksia, paineensietokykyä ja kokonaisuuksien hallintaa.

Tehtävässä menestyäksesi olet luonteeltasi toimeen tarttuva ja energinen. Toimintaympäristö ja yhteistyökumppaneiden hankinta edellyttävät erinomaisia vuorovaikutustaitoja, esiintymistaitoja ja innovatiivisuutta. Suhtaudut asioihin positiivisesti ja sinulla on taitoa johtaa sekä innostaa pientä, osaavaa tiimiä. Sinulla on intohimoa urheiluun, erityisesti jalkapalloon. Kielitaitovaatimuksemme on erinomainen suomi ja englanti (suullinen ja kirjallinen), muu kielitaito lasketaan eduksi.

Jos haluat jäädä historiaan henkilönä, joka oli rakentamassa jotain merkittävää suomalaisessa jalkapallokentässä, kuulemme sinusta mielellään lisää. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 20.12.2018 mennessä osoitteeseen jussi.lumio@fclahti.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen, 0400-711299 (tiistaina 11.12.2018 klo 17-18 ja keskiviikkona 12.12.2018 klo 14-16).