FC Lahti, FC Reipas ja OP Päijät-Häme jatkavat pitkäaikaista yhteistyötään

”-Olen erittäin innoissani uudesta sopimuksesta. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä OP Päijät-Hämeen kanssa, mutta nyt lähdemme rohkeasti kokeilemaan hieman uudenlaista yhteistyökokonaisuutta” FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari kommentoi.

Yhteistyön tavoitteena on lisätä paikallista elinvoimaisuutta ja tuoda tätä näkyväksi kaikille lahtelaisille. Tämä tullaan toteuttamaan #äläpelaayksin -hankkeen kautta, jossa eri kohderyhmille suunnattujen kampanjoiden ja tärkeiden otsikoiden alla otetaan kantaa mm. nuorten taloustaidon kehittämiseen, vanhempien parempaan läsnäoloon lasten harrastuksissa ja syrjäytymisen ennaltaehkäisyyn.

”-Jalkapallo on harrastajamääriltään Päijät-Hämeen alueen suurin laji, jonka euromääräinen vaikutus alueelle on n. 15 miljoonaa euroa vuodessa terveys-, sosiaalihyötyinä sekä taloudellisina vaikutuksina. Haluamme yhteistyön kautta tuoda paremmin ihmisten tietoisuuteen minkälainen vaikutus jalkapallolla ympäristöönsä on” kommentoi FC Reippaan toiminnanjohtaja Jarkko Koskinen.

”-OP:n perustehtävän mukaisesti meille on erittäin tärkeää tukea paikallista elinvoimaisuutta. FC Lahti ja FC Reipas jakavat kanssamme saman arvomaailman, jossa yhteisöllisyys on keskeistä. On todella hienoa olla mukana tekemässä yhdessä tätä uudenlaista hanketta ja tuomassa lisää positiivista energiaa Lahden urheilukentälle.

Tämän #äläpelaayksin-kokonaisuuden lisäksi tulemme tarjoamaan etuja omistaja-asiakkaillemme FC Lahden otteluista ja FC Reippaan jalkapallokoulusta.” OP Päijät-Hämeen pankinjohtaja Ilona Iiskonmäki kommentoi uutta yhteistyötä.