FC Lahti avaa eFutisliigakautensa

AC Oulu ja FC Lahti avaavat kautensa – eFutisliigassa studioilta keskiviikkona

eFutisliigan kausi jatkuu keskiviikkona 7.4. studio-otteluilla, kun vieraaksi studiolle saapuvat TPS, AC Oulu ja FC Lahti.

AC Oululle ja FC Lahdelle kyseessä ovat avausottelut tämän kauden eFutisliigassa.

Luvassa on kolme kiinnostavaa ottelua ja kaiken käynnistää Turun Palloseuran ja nousijajoukkue AC Oulun kohtaaminen. TPS sai painajaismaisen alun sarjalle häviten hallitsevalle mestarille FC Hakalle 8-1 ja Helsingin Jalkapalloklubille 8-0, mutta AC Oulu tarjoaa mahdollisuuden kasvojenpesuun. Edessä seisovat nälkäiset nuoret Jesse ”JepuXI” Tuominen ja Liban ”Liban” Abdillahi.

Toisessa mittelössä AC Oulu haastaa FC Lahden ja samalla nähdään jatkuuko Jeremias ”Jerkosz” Kosamon huikeat suoritukset studiolla. Jerkosz ja Jerry ”KingFiti” Lagerblom pääsivät ensimmäisellä kaudella neljännelle sijalle. Ylisuorittiko kaksikko vai alkaako kausi voitokkaasti?

Illan viimeinen ottelupari on FC Lahti vastaan Turun Palloseura. Ensimmäisen kauden kohtaaminen päättyi 7-4 FC Lahden hyväksi, mutta TPS haluaa kääntää suunnan positiiviseksi. Pystyykö altavastaaja varastamaan tärkeät pisteet?

Ottelut näet suorana Telia Esports Series Youtube-kanavalta.

19.00 AC Oulu – FC Lahti

20.00 FC Lahti – TPSUutinen on julkaistu alunperin Veikkausliigan sivuilla.