placeholder

FC Lahti aloitti valmistautumisen kauteen 2018

Joukkue harjoitteli eilen Lahden Kisapuiston jalkapallostadionilla. Sään salliessa pallolliset harjoitukset pidetään päävalmentaja Toni Korkeakunnaksen ja FC Lahden uuden kakkosvalmentajan Sami Ristilän johdolla Kisapuistossa. Tänään joukkue väisti lumisadetta ja harjoitteli Mukkulan kuplahallissa.

Harjoituksiin osallistuu suurin osa FC Lahden sopimuspelaajista. Harjoitusrinkiä on kasvatettu monilla ulkopuolisilla pelaajilla FC Lahden yhteistyöseuroista (VJS, PKKU, FC Espoo, JäPS, PEPO, FC Kuusysi ja FC Reipas). Harjoituksiin osallistuu myös lahtelaisille entuudestaan tuttuja nimiä, kuten Henri Toivomäki, Joonas Meronen ja Samuel Mahlamäki. FC Lahden harjoituksiin osallistuvat ulkopuoliset pelaajat tällä viikolla ovat:

Ville Ahola
Herkko Kuosa
Teemu Jäntti
Eetu Mäensivu
Leo Huovinen
Charlie Wood
Miro Schwalenstöcker
Toni Takamäki
Robin Saastamoinen
Samuel Mahlamäki
Hamza Lassoued
Henri Toivomäki
Timi Voutilainen
Joonas Meronen
Miikka Mujunen

Viikon lopulla joukkueeseen liittyy mukaan myös Altin Zeqiri ja Jasin Assehnoun, sekä mahdollisesti vielä muita pelaajia. Harjoitusjakso päättyy tulevana lauantaina (16.12.2017), kun Mukkulan hallissa pelataan kello 13.00 joukkueen sisäinen harjoitusottelu. Otteluun on vapaa pääsy, tervetuloa!