placeholder

FC Lahti A ja Kuusysin B-nuoret SM-sarjaan

FC Lahti A lopullinen sijoitus sarjassa selviää lauantaina. Kuusysi varmisti paikkansa SM-sarjaan puhtaalla pelillä. Valtakunnalliset SM-sarjat alkavat huhtikuussa.

FC Lahden nuorten pelaajien koordinaattorina toimiva Risto Luomanen on mielissään suorituksista. Samalla hän onnittelee molempia joukkueita ja seuroja.

– Nuorten SM-sarjapaikat ovat osoitus Lahden seurojen pelaajien sekä valmennuksen tasosta. Karsinnoissa onnistuminen mahdollistaa Lahteen kesäksi mielenkiintoisia A:n ja B:n sarjapelejä ja ennen kaikkea mahdollisuuden laadukkaampaan pelaajakehitykseen kovempien pelien myötä, Luomanen iloitsee.

FC Lahden liigajoukkueen nykyprofiili on sekoitus kokemusta, sekä nuorta potentiaalia. Se on ilme, tarvitsee alleen vahvoja peruspilareita. Tavoitteena on omien junioreiden saaminen liigajoukkueeseen.

– ”Parhaat parhaiden kanssa parhaimmalla tavalla.” Kyseistä ajattelua voimme kehittää edelleen alueellamme. Kehittäminen terävöittäisi entisestään itse pelaajakehitystä, toteaa Luomanen.

FC Lahdella on sopimuspelaajinaan maajoukkueiden U17-U21 -ikäluokissa yhteensä kahdeksan pelaajaa.

Reippaan uutinen FC Lahti A:n SM-sarjapaikan varmistumisesta: http://www.fcreipas.fi/uutiset/94898/fc-lahti-a-varmisti-sm-sarjapaikan