placeholder

FC LAHDEN UUDET PELISÄÄNNÖT JULKI – KANNATTAJAKATSOMO AVATAAN

FC Lahti on julkaissut lähestyvän kauden kynnyksellä uudet pelisäännöt, joihin jokaisen seuran toimintaan osallistuvan tulee sitoutua.

-FC Lahti haluaa tarjota kaikille ihmisille, riippumatta etnisestä taustasta, ihonväristä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai uskonnosta täsmälleen samanlaiset mahdollisuudet osallistua meidän toimintaamme. Kaikilta toimintaan osallistuvilta edellytetään yhteisiin pelisääntöihin sitoutumista myös kentän ulkopuolella, linjaa FC Lahden puheenjohtaja Mika Halttunen.

PELISÄÄNNÖT FC LAHDEN TOIMINNASSA

FC Lahdessa:

– Tulee jokaisen sitoutua pelisääntöihin

– Tulee jokaisen tuntea olonsa turvalliseksi

– Hyväksytään erilaisuus

– Ollaan suvaitsevaisia

– Saa jatkossakin kannustaa ja ilmaista oman mielipiteensä

Emme suvaitse:

– Rasismia

– Henkistä tai fyysistä väkivaltaa

– Syrjintää

– Yleisesti huonoa käytöstä

– Alatyylistä nimittelyä

KANNATTAJAKATSOMO AVATAAN KAUDELLE 2022

FC Lahden seurajohto ja FCLK-kannattajaryhmä tapasivat viime viikolla ja keskustelivat kannattajakatsomon tilanteesta kaudella 2022. Tapaamisessa käytiin FC Lahden ottelutapahtumien pelisäännöt läpi ja tämän pohjalta tehtiin päätös avata viime kaudella suljettu kannattajakatsomo kaudelle 2022.

-Meillä on selkeät pelisäännöt myös kentän ulkopuolella ja näihin sitoutumalla kaikki ovat tervetulleita otteluihimme. Puutumme tulevalla kaudella entistä matalammalla kynnyksellä kaikkeen häiritsevään käytökseen. Pyydämme myös katsojia ilmoittamaan lähimmälle järjestyksenvalvojalle, mikäli ottelutapahtumassa havaitaan pelisäännöistä poikkeavaa käytöstä, toteaa FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari