placeholder

FC Lahden toimisto vahvistuu

Taneli Okkonen on aloittanut työt täysipäiväisenä työntekijänä FC Lahden toimistolla. Okkonen työskenteli toimistolla jo viime kesänä neljän kuukauden ajan ja suunnitteli muun muassa uudistuneet fanituotteet sekä oli organisoimassa Kisapuiston maalaustalkoita. Hän on valmistunut Lahden ammattikorkeakoulun muotoiluinstituutista, pääaineenaan pakkausmuotoilu.

Okkonen on innoissaan uudesta haasteesta.

– Tuntuu todella hyvälle! Viime kesänä tuli kesken kauden, mutta nyt sen verran ajoissa, että pääsen hyvissä ajoin suunnittelemaan FC Lahden juhlavuotta, Okkonen sanoo.

Okkosella on myös aiempaa kokemusta urheilumarkkinoinnin parista.

– Viimeisinä vuosina koulussa jäi pakkaukset hieman sivummalle ja suunnittelu keskittyi pelkästään urheilun ympärille. Tuli tehtyä hommia Warriorille, Urheilusanomille, Pelicansille, kuin KalPalle maskottiakin. Tein opinnäytetyöni Intohimotoimisto Cassiuksessa HJK:lle, jossa teimme myös Klubin mainontaa. Työkaverini Cassiuksessa olivat sen luokan mestareita, että sieltä jäi kyllä paljon käteen, Okkonen valaisee taustojaan.

Viime kesä tarjosi monipuolista työkokemusta.

– Viime kesänä olin vahvasti mukana ottelutapahtuman järjestämisessä. Ensin uudistin fanituotteet ja sitten tehtiin Kisapuistoa viihtyisämmäksi. Olen monitoimimies näissä hommissa, Okkonen kertoo.

Okkosen ottaa vastuuta FC Lahden graafisen ilmeen tuottamisesta sekä hän on osana mediatiimiä. Tarkoitus on luoda FC Lahdesta elämyksellisempi paketti niin katsojille kuin yhteistyökumppaneillekin. Uudistuneet fanituotteet ovat saaneet hyvän vastaanoton seuran kannattajien parissa. Kehitteillä on jatkuvasti uudenlaisia fanituotteita vastaamaan kuluttajien toiveita.

Fanituotteita pukinkonttiin löytyy Sokokselta. Viime hetken joululahjavinkkinä FC Lahti – legendat kalenteri, jonka Okkonen suunnitteli FC Lahden alkavan juhlavuoden kunniaksi.