FC Lahden toimisto vahvistui – Veera Savukoski markkinointivastaavaksi

FC Lahden toimisto vahvistui maaliskuussa, kun Veera Savukoski aloitti seuran markkinointivastaavana. Ylivieskasta lähtöisin oleva Savukoski on opiskellut Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa Sport Business -linjalla. Hän suoritti korkeakouluharjoittelunsa FC Lahdessa viime kesänä.

Jalkapallo on kuulunut Veera Savukosken elämään aina. Hän on ollut lajin parissa sekä pelaajana että valmentajana. Urheiluun suuntautuneet opiskelut Jyväskylässä toivat hänet viime kesänä FC Lahteen ja nyt Savukoski pääsee tekemään osittain samoja asioita tulevinakin kausina. Hän toivoo tuovansa näkyviin oman kädenjälkensä ja samalla hän haluaa, että pelaajat ja heidän arkensa tulisivat tutummiksi lahtelaisille.

– Viime kesästä jäi hyvä fiilis ja viihdyin ja viihdyn edelleen Lahdessa. On ilo ollut tutustua lahtelaisuuteen ja pyöränikin on vielä tallella. Päätehtävänäni on sisällöntuotanto ja kun työpaikka aukesi, oli tarjous helppo hyväksyä. Haluan, että pelaajat ovat tunnetumpia ja pystymme näyttämään futarin arkea ja elämää ja aitoja tunteita, Savukoski aloittaa.

Savukoski hyppäsi liikkuvaan junaan juuri ennen kauden alkua ja on kiitollinen siitä, miten koko seurayhteisö on ottanut hänet vastaan. Savukoski haluaa kuulla myös lahtelaisen yleisön toiveita.

– Alku on ollut vauhdikas ja minut on otettu tosi hyvin vastaan FC Lahteen. Kiitos siitä pelaajille, taustoille, toimistolle ja koko yhteisölle. Olisi myös hienoa kuulla lahtelaisyleisöltä, minkälaisia juttuja pelaajista he toivovat. Toistaiseksi urani kohokohdat ovat olleet Matheus Alvesin ja Drilon Shalan sakset, jotka sain videolle, Savukoski kertoo.

FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari iloitsee toimiston uudesta vahvistuksesta. Hänen mukaansa Savukoski on päässyt vauhdikkaaseen arkeen hyvin kiinni ja on jo lyhyessä ajassa pystynyt tuomaan uudenlaista tekemistä toimintaan.

– Veera hurmasi meidät positiivisella persoonallaan ja osaamisellaan jo viime kesänä harjoittelujaksonsa aikana. Hänellä oli hyviä ja perusteltuja näkemyksiä markkinoinnin kehittämisestä ja sisällön tuotanto on hänelle luontaista. Lisäksi Veera on nopea oppimaan. Hän hyppäsi mukaan kiireisimpään mahdolliseen aikaan juuri kauden alun kynnyksellä ja on suoriutunut tehtävistään erinomaisesti. Kaikin puolin huippuvahvistus toimiston tiimiin, päättää Heikari.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Anton Kunnas