FC Lahden kotipaita on julkaistu

FC Lahden ykköspeliasu kaudelle 2021 on julkaistu. Kotiasu on väriltään tutusti kokomusta. Maalivahtien asut ovat lähtökohtaisesti koko siniset, mutta ne voivat vaihtua vastustajan asuista riippuen. Ykkösasu on malliltaan Umbron UX-Elite.

Paidan rinnassa jatkaa pääyhteistyökumppani sisäilmaratkaisuja toteuttava Halton. Lisäksi uutena tulevat sähkömyyntiyhtiö Oomi ja Lahden ympäristöpääkaupunki vuoden Green Lahti. Pienellä paidan etumuksessa ovat myös Umbro, urheiluvälineliike Stadiumin ja FC Lahden logot. Kaikki ovat tyylitelty paitaan FCL White -valkoisella.

Pelipaidan oikeaa hihaa koristaa pilvipohjaisia palveluliiketoiminnan ERP, PROJECT ja CRM -ratkaisuja tarjoavan pitkäaikaisen yhteistyökumppanin PlanMillin logo. Vasemmassa hihassa on perinteisesti virallinen Veikkausliigan tunnus.

Pelipaidan selässä ovat pelaajan nimet ja numerot. Pelaajan nimi ja numero ovat valkoisella, mutta numerossa on käytetty tehosteväriä FCL Red. Pelinumerossa on mustalla FC Lahden logon symboliosa. Pelaajan nimi kaartuu hieman kuperasti. Lisäksi niskasta löytyy FCL Red -punaisella teksti FC Lahti.

FC Lahden kauden 2021 kotiasun shortsit ovat tutusti mustat. Yhteistyökumppaneiden logot ovat valkoisella. Shortsien takaosasta löytyy terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottavan Terveystalon tunnus. Vasemmalla lahkeessa takana on finanssipalveluita tuottava OP Päijät-Häme ja edessä paikallismedia Etelä-Suomen Sanomat. Oikeaa lahjetta koristavat takana lattiapinnoituksia toteuttava Etelä-Suomen Lattiapinnoituksen ja edessä pitkäaikaisen kumppanin, lahtelaisen italialaisen ravintolan Mamma Marian logot.

FC Lahden virallset ykköspaidat ovat nyt myynnissä myös FCL Shopissa.

Kuvat: Aleksi Tikkala