FC Lahden kausikortit ovat myynnissä!

Halvimmillaan kausikortin saa käsiinsä nyt marraskuun aikana 69 eurolla. Ensi vuoden Veikkausliiga pelataan samalla sarjasysteemillä kuin kuluva kausikin. Ensin liigassa pelataan runkosarja, jossa joukkueet kohtaavat toisensa kerran kotona ja kerran vieraissa. Sen jälkeen liiga jaetaan ylä- ja alaloppusarjaan, jossa joukkueet kohtaavat loppusarjansa joukkueet kertaalleen. Loppusarjojen jälkeen osalla joukkueista on vielä edessään eurokarsintapaikkalopputurnaus.

Premium-kausikortti maksaa 199 euroa. Se oikeuttaa sisäänpääsyn FC Lahden mahdollisiin Suomen Cupin kotiotteluihin, pois lukien finaali, Veikkausliigan runkosarjan ja jatkosarjan otteluihin ja mahdollisiin eurokarsintapaikkalopputurnaus-otteluihin. Sen lisäksi Premium-kausarilla saa jokaisesta ottelusta maan laadukkaimman käsiohjelman veloituksetta. Premium-kortin voi korottaa VIP-lippuun yksittäisessä Veikkausliiga-ottelussa 40 euron hintaan. Kauden aikana FC Lahti järjestää kaksi teemaottelua, johon Premium-korttilainen saa tuoda yhden kaverinsa ilmaiseksi peliin.

FC Lahti -kausikortti maksaa marraskuun alussa 69 euroa. Kausikortin hinta nousee kympillä jokaisen kuukauden alussa, kunnes se maksaa 119 euroa. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn FC Lahden runkosarjan ja jatkosarjan kotiotteluihin.

Kausikortin hinta: marraskuu 69 €, joulukuu 79 €, tammikuu 89 €, helmikuu 99 €, maaliskuu 109 €, huhtikuu 119 €.

Lisäksi myynnissä on juniorikausikortit hintaan 25 euroa. Se on tarkoitettu 7-16-vuotiaille, jotka eivät ole FC Lahden yhteistyöseurojen jäseniä. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin FC Lahden kotiotteluihin pois lukien mahdolliseen Suomen Cupin finaaliin.

Kausikortit ovat ostettavissa FC Lahden verkkokaupasta ja FC Lahden toimistolta. Toimistolla maksuvälineinä käyvät käteisen ja maksukorttien lisäksi Smartumin kulttuuriseteli, Epassi, Tyky Kuntoseteli ja Virikeseteli. Verkkokauppaan pääset tästä → https://www.seamchip.fi/fclahti

Premiumkausikortti sisältää:
* Sisäänpääsyn kaikkiin FC Lahden Veikkausliigan runko ja jatkosarjan kotiotteluihin.
* Sisäänpääsyn kaikkiin FC Lahden Suomen Cup -otteluihin, pois lukien finaali.
* Ilmaisen käsiohjelma.
* Premiumkausikortin voi korottaa VIP-lippuun yksittäisissä Veikkausliigaotteluissa 40 euron hintaan.
* Premiumkortilla kaveri veloituksetta mukaan kahteen Veikkausliigan kotiotteluun. Ottelut määritetään myöhemmin.
* FC Lahden yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut.

Kausikortti sisältää:
* Sisäänpääsyn kaikkiin FC Lahden Veikkausliigan runko- ja jatkosarjan kotiotteluihin
* FC Lahden yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut

Juniorkausikortti sisältää:
* Sisäänpääsy kaikkiin FC Lahden Veikkausliigan kotiotteluihin
* Sisäänpääsy kaikkiin FC Lahden Suomen Cup -otteluihin pois lukien finaali