FC Lahden Kari Arkivuo Veikkausliigan viikkokatsauksen vieraana

VeikkausTV-Studion Veikkausliigan viikkokatsauksessa tarjoilee torstaina tuhdin ajankohtaispaketin Veikkausliigan ja Miesten Ykkösen ajankohtaisista. Voit katsoa lähetyksen suorana tai myöhemmin tallenteena. Uutinen on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

Viikkokatsauksen suora lähetys käynnistyy torstaina 23.9 klo 16.30 ja ohjelma on myös katsottavissa jälkikäteen tallenteena VeikkausTV:n Studio-kanavalta. Viikkokatsauksessa tarkastellaan kattavasti Veikkausliigan ja Miesten Ykkösen tilanteet vakioasiantuntijoiden Daniel Rantasen ja Aapo Mutasen johdolla. Tuoreimman lähetyksen vieraana FC Lahden puolustaja ja Huuhkajalegenda Kari Arkivuo, joka on ilmoittanut lopettavansa upeaa ammattilaisuransa tämän kauden jälkeen.

VeikkausTV-Studion lähetykset tarjoavat Veikkauksen etuasiakkaille ajatuksia ja työkaluja siitä miten eri tavoin vedonlyöntiä voi pelata ja mitä asioista vedonlyönnissä on tärkeä ottaa huomioon. Myös vastuullisen vedonlyöntipelaamisen periaatteet ovat vahvasti läsnä asiantuntijoiden keskusteluissa. VeikkausTV on avoin netti-tv kaikille Veikkauksen Etuasiakkaille – huippu-urheilua ympäri vuorokauden, aina suorana ja maksutta. VeikkausTV:n sisältöjen lähetysoikeuksista johtuen omalla pelitilillä tulee olla rahaa katsoaksesi lähetyksiä.

VeikkausTV-Studion tarjonnan löydät täältä https://bit.ly/3fSQAnX