FC Lahden juniorit kiireisiä viikonloppuna

FC Lahti aloitti lauantain kohtaamalla Ykköseen nousseen Mikkelin Palloilijat. MP siirtyi johtoon ensimmäisellä jaksolla epäsuoran vapaapotkun jälkitilanteesta Reetu Räsäsen maalilla. Toisella jaksolla MP:n Antti-Ville Räisänen tuplasi johdon vapaapotkusta. FC Lahti ei ottelussa juuri maalipaikkoja luonut.

FC Lahti B kaatoi omassa ottelussaan SM-karsintaan valmistautuvan FC Espoon B-juniorit lukemin 1-0. Lahden maalin viimeisteli Noa Ahlfors Eelis Penttilän esityöstä. Lahden Alex Rantala osui kertaalleen tolppaan. Myös FC Espoo kolisutteli kertaalleen maalipuita. FC Lahti B pelasi myös sunnuntaina harjoitusottelun Helsingissä Pallokerho -35:ttä vastaan. Ottelu päättyi 4-1. Lahtelaisten maalintekijänä toimi Samuel Kouhia.

Lauantain viimeisessä ottelussa FC Lahti A pöllytti Miesten Kolmosessa pelaavaa Riihimäen Palloseuraa lukemin 3-0. Lahtelaisten ensimmäisen iski oivalla pelipäällä ollut Samuli Lepola. Toinen maali merkattiin lopulta omaksi maaliksi ja päätöslukemat iski Vili Ahonen.