placeholder

FC Lahdelle yhteistyökanava Englantiin

FC Lahti ja englantilainen Hartlepool United ovat kehittäneet talven aikana pelaajavaihtoon tähtäävää yhteistyökäytäntöä. Toimitusjohtaja Tomi Honkasen, päävalmentaja Toni Korkeakunnaksen sekä puheenjohtaja Mika Halttusen delegaatio kävi viime viikonloppuna Hartlepoolissa sopimassa toiminnan tavoitteista.

Yhteistoiminta tähtää Suomen ja Englannin liigakausien eriaikaisuuden hyödyntämiseen siten, että lahtelaispelaajilla on mahdollisuus harjoitella ja pelata talviaikana Englannissa ja vastaavasti Hartlepoolin pelaajilla Lahdessa kesäaikana.

– FC Lahti rakentaa yhteistyöverkostoaan harkiten ja siten, että se vastaa toiminnan eri osa-alueiden tarpeisiin. Kotimaan verkostolla rakennamme tulevaisuutta, Joonas Kolkka-yhteistyöllä junioripolun kehittämistä, Fluminense-yhteistyö on tärkeä osa edustusjoukkueen kilpailukykyä ja nyt Hartlepool tuo meille mahdollisuuden vaihtaa sopivaan profiiliin istuvaa pelaajaa puolin toisin lainoilla, eri kilpailukausia hyödyntäen, kertoo toimitusjohtaja Tomi Honkanen seuran yhteistyökuvioiden kehittämisestä.