FC Kuusysin Erkkarit Suomen mestaruuteen

FC Kuusysin Erkkarit voitti elokuun puolivälissä Suomen mestaruuden Hämeenlinnassa. FC Lahti on kutsunut joukkueen keskiviikon Suomen Cupin välierään Kuopion Palloseuraa vastaan. Kyykän Erkkarit palkitaan ennen ottelun alkua.

FC Kuusysin Erkkarit varmisti mestaruutensa viimeisessä ottelussa pahinta kilpakumppaniaan Hämeenlinnan Jalkapalloseuraa vastaan. Kyykälle riitti ottelusta piste. Erkkarit taisteli lopulta 0-0-tasapelin, joka riitti mestaruuteen.

FC Kuusysillä oli turnauksessa mukana kolme joukkuetta, jotka kaikki taistelivat turnauksessa hyvin. Lahdessa on erityisjalkapallon suhteen hyvä tilanne, sillä Kuusysillä on myös nuorten joukkue, joka takaa jatkuvuutta. Erkkareiden valmentajana toiminut Kalle Riikonen korosti joukkueen hyvää yhteishenkeä ja yhteenhitsautunutta porukkaa.

– Lahdessa olemme hyvässä tilanteessa, sillä olimme mukana kolmella joukkueella, jotka kaikki menestyivät. Muissa seuroissa ei pystytty samaan, joten Lahdessa erityisjalkapallo voi hyvin. Mestarijoukkueen porukka on pysynyt kasassa pitkään ja uudet tulijat ovat päässeet hyvin osaksi joukkuetta. Nuorten joukkueessa nuorimmat ovat noin kuudesta ikävuodesta eteenpäin, joten erityisjalkapallon tulevaisuus on valoisa ja mukaan mahtuu aina uusia pelaajia, Riikonen kertoo.

FC Lahti onnittelee Kyykän Erkkareita!

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: FC Kuusysi