placeholder

Euller da Silva Rodrigues lainasopimuksella FC Lahteen

Nimi: Euller da Silva Rodrigues
Syntymäaika: 30/01/1995
Pituus: 1,88m
Peliapaikka: Hyökkääjä

20-vuotias brasilialaishyökkääjä Euller liittyy FC Lahden vahvuuteen ensi kauden mittaisella lainasopimuksella. Euller saapuu Lahteen yhteistyöseura Fluminensesta.

Euller saapui Lahteen viisumi- ja passiongelmien takia muutamaa päivää

myöhemmin kuin maanmiehensä Bonilha.

Kyseessä on monikäyttöinen hyökkäyspäänpelaaja.

– Vahva ja isokokoinen hyökkääjäpelaaja. Todella hyvä vasemman jalan laukaus. On lahjakas pelaaja Fluminensenkin mittapuulla, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas arvioi.

Eulleria voidaan peluuttaa puhtaana hyökkääjänä tai laitahyökkääjänä. Vielä on aikaista sanoa kummalle pelipaikalle Euller Lahden peliryhmityksessä sijoittuu.

– Katsotaan ensin miten joukkue asettuu. Ei ole klassinen laitahyökkääjä. On pelannut puhtaana piikkinä tai oikea sisään tulevana hyökkääjänä, Korkeakunnas valaisee.

Eullerilla on takanaan vakava loukkaantuminen, joten pelituntuma on vielä kadoksissa. Hänen kanssaan ei kiirehditä, vaan päätähtäin on liigapeleissä.

– Hänellä on pidempi loukkaantuminen alla, joten edetään rauhassa. Leikkauksesta on yhdeksän kuukautta ja aloittaa pallolliset harjoitukset nyt meidän kanssamme. Ei ole ihan lähiaikoina esiintymässä, Korkeakunnas sanoo.

Keskikenttäpelaaja Bonilhan sopeutuminen on jo pidemmällä ja hänet saatetaan nähdä tulevana perjantaina kentällä FC Interiä vastaan.

– Päivä päivältä helpottaa sopeutuminen uuteen alustaan. Hyvässä fyysisessä kunnossa. On varmaan mukana Interiä vastaan, ”Toke” kertoo.

Voit käydä ihastelemassa Eullerin taidonnäytteitä Youtubesta -> https://www.youtube.com/watch?v=retggxoN0U0