placeholder

Erik Törnros Lahteen

Uransa aikana Törnros on pelannut Geflen lisäksi Bragessa ja Dalkurdissa. Kaudella 2016 hyökkääjä siirtyi Veikkausliigaan ja PS Kemiin, jossa hän pelasi 13 liigaottelua paukuttaen komeat kahdeksan maalia. Suomen ja Ruotsin lisäksi Törnros on pelannut Puolan toiseksi korkeimman sarjatason GKS Tychyssa ja Tanskan toiseksi korkeimman tason HB Kögessä. Ruotsin Allsvenskanissa hän on pelannut 16, Superettanissa 35 ja kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla 39 ottelua. Kuluneella kaudella hän pelasi Geflen riveissä Superettania 22 ottelua onnistuen kertaalleen maalaamaan. Lisäksi Törnros on käynyt Ruotsin juniorimaajoukkue putken läpi.

Törnros kertoo tulevansa Lahteen auttamaan joukkuetta liigan huipulle. Hän on isokokoinen ja pitää siksi palloa hyvin hallussaan. Lisäksi hän on rangaistusalueella tappava. Törnros kertoo, että hänellä on Veikkausliigasta hyviä muistoja.

– Olen iso hyökkääjä, joten olen hyvä pitämään palloa. Pidän siitä, kun laiturit toimittavat palloa rangaistusalueelle, koska olen boksissa tappava. Minulla on Veikkausliigasta hyvät muistot ja nautin ajastani liigassa. Uskon, että jokainen, joka näki minut pelaamassa Kemissä tietää, että Veikkausliiga sopii minulle hyvin. Muistan myös tehneeni maalin FC Lahtea vastaan, mutta hävisimme sen ottelun. Lahdessa haluan auttaa joukkuetta liigan huipulle. Tulen tekemään kaikkeni seuran eteen ja haluan auttaa joukkuetta maalinteossa. On aika palata, sillä Erik Törnrosilla on vielä annettavaa Veikkausliigalle, kookas hyökkääjä naulaa.

FC Lahden edellinen ruotsalaispelaaja Magnus Samuelsson johdatti FC Lahden Suomen Cupin finaaliin kaudella 2002. Törnrosin ja muut FC Lahden tähdet näet helpoiten FC Lahden kausarilla. Sen voit ostaa tästä →