placeholder

Drilon Shalalle jatkosopimus

Shala on 32-vuotias ja 173-senttinen lahtelaisen jalkapallokoulun kasvatti. Edellisen kauden hän oli kokonaan pelaamatta loukkaantumisen takia.

Shala on harjoitellut muun joukkueen mukana jo tovin. Nyt FC Lahti -ikoni puhkuu intoa päästä takaisin tositoimiin, sillä loukkaantumiset ovat selätetty. Shalalle on aina kunnia pukea FC Lahden paita ja hän haluaa kantaa sitä aina ylpeydellä. Monipuolinen Shala uskoo, että Lahti pelaa tänä vuonna mitaleista.

– Minulla on nyt hyvät fiilikset. Olen ollut pitkään poissa, mutta nyt olen saanut harjoitella terveenä. Toivon tietysti myös tervettä kesää. Minulle on ollut aina kunnia pukea FC Lahden paita, sillä olen unelmoinut siitä pienenä. Olen valmis pelaamaan siellä, minne valmentaja minut laittaa. Täyteen pelikuntoon on vielä hieman matkaa. Uskon, että pelaamme tällä kaudella Top 5 -sijoista, mutta mitalia lähdemme hakemaan, Shala kertoo.

FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä on myös tyytyväinen saadessaan Shalan osaksi joukkuetta. Ristilä pitää Shalaa tärkeänä koppipelaajana, joka tuo joukkueeseen kokemusta ja leveyttä rinkiin. Ristilä myöntää, että tuoreella sopimuspelaajalla on kuitenkin vielä matkaa pelikuntoon.

– Shala tuo koppiin tärkeää kokemusta. Kun hän on täydessä tikissä, hän on erinomainen liigapelaaja. Shalalla on kuitenkin vielä matkaa täyteen pelikuntoon ja nyt etenemme hänen kanssaan hiljalleen. Hän tuo myös tärkeää laajuutta meidän rinkiimme. Maarianhaminassa näimme, että materiaali on kapea, joten Shala tuo lisää vaihtoehtoja, Ristilä iloitsee.

Shala debytoi Veikkausliigassa FC Lahden paidassa jo kaudella 2006. Liigaotteluita hänelle on kertynyt jo komeat 164 ja maaleja näissä otteluissa on syntynyt 30. Lisäksi hän on pelannut FC Lahden paidassa kauden Ykkösessä.