Dimitry Imbongo FC Lahteen

Imbongo on ranskalaisen ESN Nanterren kasvatti. Ranskasta hän yritti läpimurtoa Saksassa SV Darmstadt 98:n riveissä. Saksasta Imbongo siirtyi MLS:n New England Revolutioniin. Revulutionin ja Colorado Rapidsin riveissä hyökkääjä yhteensä 32 ottelua. Poihjois-Amerikasta Imbongo siirtyi Itävallan kautta takaisin Saksaan. Kuluneena syksynä hän pelasi SG Sonnenhof Großaspachin riveissä 3.Bundesliigaa 18 ottelun verran osuen kolmesti maaliin.

Imbongo on liikkuva ja fyysinen hyökkääjä. FC Lahden päävalmentaja Ilir Zenelin mukaan ranskalais-kinshasankongolainen on erittäin ammattimainen pelaaja. Zeneli uskoo, että Imbongo pystyy ominaisuuksillaan auttamaan joukkuetta.

– Imbongo on liikkuva ja fyysinen. Hänellä on tekniikka kunnossa. Olemme seuranneet häntä jo jonkun aikaa ja Imbongo on skoutattu sen mukaan, että hän sopii pelifilosofiaamme. Imbongo pystyy pitämään palloa ja hän on suoraviivainen. Hän on positiivinen ja erittäin ammattimainen persoona. Hänellä on kova itseluottamus, mutta hän pelaa nöyränä joukkueelle. Hänellä on ominaisuudet, joilla hän pystyy auttamaan meitä menestymään, Zeneli kehuu uutta hyökkääjäänsä.

FC Lahdella on Dimitry Imbongon sopimuksen myötä koossa 19 pelaajasopimusta. Imbongo on valmennusjohdon käytettävissä jo viikonlopun Suomen Cupin karsinta-ottelussa Ilvestä vastaan.