placeholder

Debytantti Assehnoun janoaa lisää vastuuta

Josimar Lima vaihdettiin kentälle, kun Kalle Taimi loukkaantui vartin pelin jälkeen. 19-vuotias Jasin Assehnoun puolestaan korvasi Ville Salmikiven 20 minuuttia ennen loppua. Assehnoun pääsi heti peliin mukaan ja esiintyi debyytissään hyvin.

Assehnoun oli itse tyytyväinen debyyttiinsä. Hän myönsi, että liigassa on enemmän vauhtia kuin Kakkosessa, mutta on varma, että pystyy parantamaan peli peliltä. Nuorukainen oli iloinen, että Toni Korkeakunnas luotti häneen tiukassa paikassa.

– Debyytti tuntuu hyvältä. Pääsin peliin mukaan hyvin, vaikka tempo on kovempi kuin Kakkosessa. Tempoon tottuu pikku hiljaa peli peliltä. Tietysti lopputulos harmittaa ja minulla oli paikka, josta olisi voinut tehdä maalin. Tuntuu hyvältä saada vastuuta ja vielä tiukassa paikassa. Kahdeksan maalia Kakkosessa FC Espoon riveissä on nostanut itseluottamusta. Seuraavaksi sitten maali ja lisää peliaikaa, Assehnoun hymyilee.

Myös FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli tyytyväinen nuoren suojattinsa otteisiin. Luotsin mukaan espoolainen toi FC Lahden laitapelaamiseen uutta virtaa yhdessä Fareed Sadatin kanssa.

– Olen todella tyytyväinen Assehnounin otteisiin. Molemmat Espoon pojat, Assehnoun ja Sadat pelasivat laidalla hyvin. He pelasivat, kuten meidän olisi pitänyt pelata ottelun alusta asti, Korkeakunnas kertoo.

Seuraavan kerran FC Lahti ja nuoret lupaukset ovat tulessa ensi sunnuntaina. Silloin Kisapuistoon saapuu kovassa vireessä oleva turkulainen FC Inter.