Billebeino Padel x FC Lahti -firmaturnaus – ilmottaudu mukaan

Historian ensimmäinen Billebeino Padel x FC Lahti -firmaturnaus järjestetään Salpausselkä Parkissa sijaitsevassa Billebeino Padelissa perjantaina 17.2. kello 7.30—10.00. Padel on suuren suosion saanut meksikolaista alkuperää oleva mailapeli, joka on oiva liikuntamuoto niin vasta-alkajalle kuin pidempään pelanneelle.

Padel-turnauksen pääpalkintona on FC Lahden VIP-kausikortti (arvo 1000 €) alkavalle kaudelle. FC Lahden myyntipäällikkö Simo Kokkonen on innoissaan uudesta kokeilusta. Hänen mukaansa urheilu yhdistää erilaisia ihmisiä ja Kokkonen pitääkin hienona asiana, että FC Lahden yhteistyökumppaniverkostosta löytyy paljon aktiivisia liikkujia.

– On hienoa, että meillä on mukana yhteistyökumppaneina paljon aktiivisia liikkujia, jotka nauttivat urheilusta ja liikkumisesta. Pieni kisailu jonkun muun lajin parissa on mukavaa vaihtelua jalkapalloon ja kiva uusi kokeilu. Urheilu yhdistää ihmisiä ja urheilu on erinomainen tapa tutustua uusiin ihmisiin. Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi ja katsotaan, kuka nappaa ensimmäisen turnauksen nimiinsä, Kokkonen summaa.

Osallistumismaksu 250 € sisältää aamiaisen, varusteet ja opastuksen lajin pariin. FC Lahden kumppaneille osallistumismaksu on kahdelle pelaajalle 400 €.

Ilmoittaudu mukaan: simo.kokkonen(at)fclahti.fi (ilmoita pelaajan/pelaajien nimet, yrityksen nimi ja yrityksen laskutustiedot)

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen