placeholder

Artjom Dmitrijev haluaa voittaa

Puolustava keskikenttämies tuo Lahteen ennen kaikkea fyysisyyttä ja kokemusta. Hän on luonteeltaan voitontahtoinen ja sosiaalinen.

– Haluan aina voittaa, niin harjoituksissa, harjoitusotteluissa kuin kilpailullisissa otteluissakin. Pelaan aina voitosta. Olen kaksinkamppailuissa fyysinen, enkä anna kentällä koskaan periksi. Teen kaikkeni, että joukkue menestyy ja se on tavoitteeni myös Lahdessa. Haluan menestyä täällä ja tulin tänne voittamaan. Koen olevani sosiaalinen persoona ja ohjaan kanssapelaajiani. Nuoreen joukkueeseen tuon kokemusta niin kentälle, kuin koppiinkin, Dmitrijev aloittaa.

Dmitrijev on kuullut Lahdesta kaupunkina ja seurana paljon FC Lahden toiselta virolaiselta Henri Anierilta. Myös keskustelut FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnaksen kanssa vakuuttivat Dmitrijevin siirtymään Lahteen. Hänen edellinen kautensa Nõmme Kaljussa sujui loistavasti ja mies halusi uusia haasteita.

– Halusin päästä Virosta pois ja olen iloinen, että olen nyt täällä. Viime kausi meni Nõmme Kaljussa henkilökohtaisesti hyvin ja joukkue pärjäsi myös. Henri Anier kertoi jo tammikuun Abu Dhabin maajoukkuereissulla Lahdesta. Hän kertoi paljon hyvää kaupungista ja joukkueesta. Ensivaikutelmat ovat hyvät. Kaupunki vaikuttaa mukavalta, kun kaikki on niin lähellä. Joukkueeseen ja taustoihin olen jo ehtinyt tutustumaan ja minut otettiin hyvin vastaan. Juttelin pitkään Toni Korkeakunnaksen kanssa ennen tuloani ja hän sai minut vakuuttuneeksi, että Lahti on minulle oikea paikka. Koen, että seura on kunnianhimoinen ja täällä tehdään asiat erittäin laadukkaasti, Dmitrijev kehuu.

Eilen Lahteen saapunut Dmitrijev odottaa jo debyyttiään. Hän on hyvässä kunnossa, mutta muistuttaa, että töitä on tehtävä jokaisena päivänä. Virolainen on varma, että FC Lahti tulee olemaan erittäin laadukas joukkue.

– Tällä hetkellä olen hyvässä kunnossa ja valmis tekemään töitä. Olen varma, että kauden alkuun mennessä meillä tulee olemaan laadukas joukkue, jolla taistelemme korkeimmista sijoista, virolainen päättää.

Artjom Dmitrijev on pelannut aiemmin urallaan seuraavissa seuroissa: Vėtra Vilnius (Liettua), Flora Rakvere (Viro), Narva Trans (Viro), Levadia (Viro), Kruoja (Liettua), Sillamäe Kalev (Viro), Royal Antwerp (Belgia), Turnhout (Belgia), FC Infonet (Viro) ja Nõmme Kalju (Viro).

Jos siirtobyrokratia etenee normaalisti, Dmitrijev nähtänee jo lauantain Suomen Cupin ottelussa Mukkulassa Grankulla IFK:ta vastaan kokoonpanossa.