Antonio Reguero jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja espanjalaismaalivahti, Lahden Bike Marinen kummipelaaja Antonio Reguero ovat solmineet sopimuksen ja Reguero jatkaa Lahdessa myös tulevalla kaudella. Pelihommien lisäksi Reguero ottaa vastuuta maalivahtivalmennuksesta nykyisen valmentajan Ari Korhosen väistyessä sivuun. Tällä kaudella espanjalainen pelasi 21 Veikkausliiga-ottelua.

Reguero on pelannut jo pitkän ja komean uran. Real Madridin kasvatti on pelannut kotimaansa lisäksi Skotlannissa ja Suomeen hän saapui kaudella 2016. Espanjalainen pelasi ensin Rovaniemen Palloseurassa ja sen jälkeen Helsingin Jalkapalloklubissa. Lahteen hän saapui talvella 2021, jolloin hän ryhtyi valmentamaan pelaamisen ohella FC Lahden pelaajapolun juniorimaalivahteja. Reguero onkin innoissaan uudesta sopimuksesta ja mahdollisuudesta osallistua yhä enemmän valmennukseen. Hän vastaa sekä edustusjoukkueen ja Akatemia-polun maalivahtivalmennuksesta ja sen kehittämisestä.

– Olen iloinen ja odotan innolla tulevaa. Olen viihtynyt Lahdessa ja seura on kohdellut minua erittäin hyvin. Korhonen on tehnyt hyvää, uskomatonta työtä ja saanut maalivahdit loistamaan. Aloimme keskustelemaan uudesta roolista, kun Arska ei voinut jatkaa. Olin ollut jo mukana juniorimaalivahtien valmennuksessa ja nyt pyrin, että saamme lahjakkaista maalivahdeista potentiaalin irti. Kulunut vuosi oli minulle hyvä, mutta pystymme joukkueena vielä parempaan, Reguero kertoo.

FC Lahdella on koossaan nyt kahdeksan pelaajasopimusta ensi kaudelle.
Joukkueen sopimuspelaajat ovat: Antonio Reguero, Joona Tiainen, Mikko Viitikko, Altin Zeqiri, Eemeli Virta, Arlind Sejdiu, Pyry Lampinen ja Loorents Hertsi.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Aleksi Tikkala